Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

cut out

leonman

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Eyl 2010
Mesajlar
348
Yaş
39
arkadaşlar cut out egzos yaptırmayı düşünüyorum ancak duyduğum kadarıyla bozulma ihtimali varmış..biliyorum sponsorumuz böyle bir durumda bizi mağdur etmez ancak sık sık bozulan bir sistemse de yaptırmanın bi anlamı yok...bugüne kadar cut out yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.şimdiden herkese teşekkürler...
 
Bozulma riski olmayan elektronik alet mevcutmudur.? Mustafa abi sıkıntı yaşadığında ürününün arkasında duran biridir.
 
Mekanik yada elektronik her parça bozulma riski vardır ki mutlaka birgün bozulur:)
Önemli olan yaptırdığınız yada aldığınız yerin desteği.Mustafa abi bu konuda eksiksiz hizmet veriyor ben birşey yaptıracak fırsatım yada durumum olmadı ama kim iş yaptırdıysa memnun!

xx
 
Kurumdan zamanla etkilenebiliyor, Mustafa abi yolda bırakmaz illaki bir çözüm bulur..
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: H_G
mustafa abi nin destek olacağından şüphem yok da ikide bir uğraşıcak vaktim yok..nası yapsam bilemedim...cut out kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum...
 
Volkan ben 10 aydır kullanıyorum 2 sefer arıza yaptı..İkiside benim hatamdan..Açma düğmesine sürekli basınca motor arıza yapıyor..
 
Bende yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum hiç bi sıkıntı olmadı şuana kadar..En güzel yanı ise istediğin zaman sesli istediğin zaman sessiz olması..

Ps:Ben Mustafa abide yaptırmadım..
 
Geri
Üst Alt