Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

cut off muayeneden geçer mi?

highkaan

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Şub 2011
Mesajlar
575
Yaş
40
arkadaşlar sessizliğe dayanamayıp cut off (kumandalı egzoz) yaptırmaya karar verdim.ama muayenede sorun çıkar mı?eleman altına eğilip bakınca "bu ne" demesin :confused:
 
Cut out :) Bendede var taktırdığım eleman geçer diyodu ama ben pek inanmıyodum açıkcası..Cut out takılır çıkan orta susturucu alınır muayeneye giderken takılır bence :)
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: kfy
Malesef geçmiyor muayeneden sonra taktırmanızı tavsiye ederim eğer az kaldıysa
 
millet uyandı artık bencede geçmez :) hala katalizör arıyorlar arabanın altında :D
 
12. ayda bitiyo,daha var muayeneye,çok sinir bişey ya söktürme fln.taktırırken kesilen parçayı almak lazım mı o zman? :(
 
Takılan yere göre değişiyo..Mesela benim taktırdığım yer orta susturucuyu söküyo oraya takıo kimisi orta düz borunun oraya takıyo..En sağlıklısı bendeki gibi..Ama düz boru şeklinde değilde susturucu şeklinde olanlardan taktırırsan daha iyi olur senin için..Hem kapalıyken orjinal ses olur hemde susturucu şeklinde olduğu için azda olsa yeme ihtimalleri var :) Benim taktırdığım yer bu ay kampanyada bi bak istersen oraya..
 
Şimdi girin muayneye illa o tarihde girmeye gerek yok :)
 
Geri
Üst Alt