Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

cupra yeni fotolar

cuprali

Kayıtlı Üye
Katılım
30 May 2012
Mesajlar
2,465
Yaş
50
arkadaşlar bilindiği üzere ani bir kararla mk1 leon cupraya yol verdikten sonra aynı hızla 2011 ibiza cupra alıverdik altı ay önce sattığım beyaz ibiza cupranın tadı damağımda kalmıştı zaten yollarımız yine kesişti stock halde aldım arabayı @çöllü ve @duvi ile ilk gözümüze çarpan arabanın biraz yüksek oluşuydu önce ordan başladık ve yaylari önler 3 arkalar 4 cm soğuk presle bastık hazır lastikler sökülmüşken kaliperleride boyadık (boyadık derken ben elimi sürmedim vallahi hepsini hakkını helal etsin @çöllü kardeşim yaptı onada ayrıca teşekkür ederim) sırada cutout spoiler film amerikan park sislere beyaz zenon uygulamaları var fırsat buldukça halledip paylaşacağın
 
Yaa ben kaliper kapağı aldım montajında yardımcı olacak dostlara ihtiyacım var. Ayrıca Efe'den aldığım marşpiyelleri de takamadım hala.
Sen ne güzel dostlar ile halletmişssin; güle güle kullan inşallah...
 
Cok yakisikli oldu Ali abi, masallah diyelim nazar değmesin :) Ben arabanin dis görünümünden cok ic konforu ve hiz olayina hasta oldum böyle birsey görmedim ömrü hayatimda hiz merakim pek olmadiğindan yasamadim yani.. Sağolsun Selcuk abide gazi kökleyince koltuğa hali gibi serildim hayran kaldim :) Tekerin düz bassin abi ama ilk isin catout olsun suan bunu en fazla hakeden malzeme bu :eek:key:
 
hayırlı uğurlu olsun abi , tek kapı sportif amaçlı genelde ama aile aracı olarak düşünülemez şahsi görüşüm fikrim yanlış anlaşılmasın çoluk cocuk ve anne baba olduğukdan sonra sıkıntı diye düşünüyorum , eş ve kendin oldukdan sonra zaten 10 numara bir araç spor duruşuna lafım yok o ayrı tabiki :şoför:zipla
 
Geri
Üst Alt