Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

cupra tampon hakkında.

EmreO

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Mar 2012
Mesajlar
12
Yaş
30
öncelikle herkese keyifli forumlar, bugün yasadıgım talihsizligi sizinle paylasayım önce atm den para cekmek için arabadan indim önümdeki beyefendi parasını cekti sıra bana gelmişti kartımı soktum ve bir ses kafamı cevirdim öndeki araba (yani önümdeki beyefendi) ufaktan dokundu pek bi hasar yok aslında plakamız yamuldu bı kac nokta boya atması felan ama bu içime oturdu biraz titizlik var sanırım cupra tampona gecmeyi düşündüm ön bilgi için konu acmak istedim bu tamponu elden cıkarabilirmiyim? ve cupra on tamponun maliyeti bana ne olur? ilginiz içinde ayrıca teşekkür ederim.
 
öncelikle geçmiş olsun.elinizdeki tampon para etmez onu unutun ve cupra tamponun maliyeti size sadece ön 1600 tl yi bulacaktır panjurda degişecegi için :eek:key:
 
erkan yakın zamanda yaptı bu değişikliği en güncel bilgi onda :) oda yazmış gereken cevabı...
 
orjinal pahallı ama fiberden falan piyasada cok onlarda da catlama oluomus galiba eğer çıkma bulursam bende alıcam hatta bulan olursa bana da bilgi verirseniz sevinirim
 
çıkma orjinal bulmak zor arayan çok.hayırlısı olsun :eek:key:
 
az önce ankara ostimdeki çoğu yeri aradım istanbuldan coğu yeri aradım adamlar diyor ki geldiği gibi gidiyor :) fiberglas kalıp olarak yapılan yani ekleme olmayarak üretilen ön tampon kullanan arkadaş varmı ? nasıldır alınabilir mi? ayrıca orjinal tamponun malzemesi nedir merak ediyorum
 
benim tamponlar fiber 2 hafta önce taktırdım.orjinaline okadar para vermek istemedim.tampon fiber olunca dikkatli olmak gerekiyor.orjinali plastiktir.
 
benim tamponlar fiber 2 hafta önce taktırdım.orjinaline okadar para vermek istemedim.tampon fiber olunca dikkatli olmak gerekiyor.orjinali plastiktir.

az önce inceledim konunu resimlerinr baktım hoş durmuş nekadara patladı sana boya falan dahil
 
Geri
Üst Alt