Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cupra R tampon hakkında..

nightwish1903

Kayıtlı Üye
Katılım
12 May 2011
Mesajlar
140
Yaş
43
selam toledo kardeşliği..500mil.a cupra tamponları var piyasalarda.merak ettiğim şu ki eski tamponlara göre daha mı çok alçalıcak ön taraf sıkıntı yaratırmı? 5cm yayıda göz önüne alınca korktum açıkçası? tavsiye edermisiniz ?
 
orjinal malzemeyi o fiyata bulamazsın.kesin fiberdir 500 TL olan. ben Şubat Ayında sormuştum serviste 1800 TL idi. 1250 ye kadar bulmuştum.
cupra tampon takınca ön taraf biraz daha yere yakın oluyor.bi de cupra lip takarsan daha da yakınlaşıyor. aracında spor yay falan yoksa pek sıkıntı olmaz da yine de dikkat etmen gerekir.
 
doğal olarak orjinal tampona göre hafif bir alçalma olacaktır.. 5 lik yay takman sıkıntı yaratmaz sanmıyorum.. ama kasislerden geçerken daha dikkatli olman gerekecek bu bir gerçek :) ayrıca orjinal cupra tamponun servis fiyatı 1850 TL olmakla birlikte 500 TL lik tamponlar çağlar abininde dediği gibi fiberden yapılmıştır.
 
benim aracımda cupra r tampon var. cupra tamponu lip ile çok güzel oluyor. aracımda yay yok. en ufak bir kasiste dikkatli girmezsem sürtme yapıyor. senin aracında birde yay var. eğer böyle bir işe girersen ya lip takmaman lazım ki lip takmanı şiddetle tavsiye ederim. ya da çok dikkatli süreceksin aracını. yada yaylarını sökeceksin.hepsi bir arada olursa yere çok yakın oluyor. yaysız halinin resmi.


8905.jpg
 

Ekli dosyalar

  • 8905.jpg
    8905.jpg
    54.2 KB · Görüntüleme: 29
Sağolun arkadaşlar bilgiler için.fiber olmasının çok zararı olurmu bilemem ama amaç görüntü zaten.
evet mehmet şu halde bile çok düşük görünüyor ön taraf :( sanırım sıkıntı yaratıcak.deneme şansıda yokki tutup baksak.
ve hala far kaşında gözüm var :)
 
5-6 kg yerine, her an çatlamaya aday olan, üstelik 20-30kg ı bulan bir ön tamponum olsun istemezdim.
 
1.6 toledoda 5 lık yay preslenmedıyse zaten oyle ahım sahım yere basmadıgı ıcın tamponu taksan da hıc b yere surtmezsın ama guzel yapılmıs degılse fıberını de almazdım
 
o paraya fiber tampon almak mantıklı değil ya orjınal cupra alıcaksın oda 1800 civarları yada kendı üzerindeki
tampona ek yaptırıcaksın.. bunu bende çok düşündüm ama sonradan vazgeçtim kendi tamponuna lip ekleyıp
5 lik yay atıcam okadar.
 
far kaşı fiber. bence yaptır. çok maliyetli birşey değil. benim ön tampon da fiber. şimdiye kadar bir sıkıntı çıkarmadı. ağır olmasına ağır tabi orjinal tampona göre.
 
Geri
Üst Alt