Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

cupra-R tünele devaaaaaaaaaam

Ha bu arada
[MENTION=19934]Çöllü[/MENTION] Selçuk'un çuflamaları dahada bir harikaydı puhahapuhaha
 
Bizim kağıthane tünelinde 70 km yi aş yazıyorlar sana güzel bir trafik cezası. O tünelde eds fln yokmu abi sen bu kadar rahat gidiyorsun.
 
Hasan TCK orayı Ali Abiye Tahsis Etmiş.. :) :eek:key:

Ben Ali abimizi sütlüce kağıthane tüneline davet ediyorum EDS mevcut 70 km yi aştığın anda ceza geliyor yakalanmamak için tünele girdiğinde çok hızlı olmalısınki foto alsınlar plakayı görsünler. :) Bizim burada çok kişiye ceza geldi.
 
Uzun Zamandır Böyle Eğlendiğimi Hatırlamıyorum.. Ben DV'in sesini okadar sevdim ki sabaha kadar vites değiştirebilirdim Ama Ali Abi bildiğin SEAT CUP pilotu gibi Arabanın Geometrisine ve AreoDinamiklerine okadar alışmış ki; Sabaha Kadar Onun Kullandığı Cuprada Tünelden Tünele gezebilirdim..

Zaten Onun Araca Binmek Luna Parkta Eğlenmekten Daha heyecan verici benim için Birde onun pilotajı Eklenince işin içine Çok çok Keyifli Oldu (tabi Bu Esnada trafikteki diğer sakinleri tahrik edici yada Rahatsız Edici hiç bir Eylemin içerisine düşemezdik)

Video o anı hissettirmiyor tam, ama müthiş bi "G" kuvveti ortadan kaldırıcısı mevcut araçta gerek hızlanmalarda gerekse virajlardaki yere yapışmalarda ve Vücudunuzun momenti değişiyor 2.vitesten 3'e 3'ten 4'e geçerken...

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.. Son Olarak Şunu söyliyeyim ya bu arabayı kullanmasın almayı düşünmeyen yada aracı kullanan bu zehri yutmuştur arkadaş aklının bi köşesinden çıkaramaz artık onu :D :eek:key:
 
maşalllah ali abi selçuk senin de anlatışın fena degil kardeşim spiker adayı olabilirsin reha muhtar tarzın da
 
Geri
Üst Alt