Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cupra Line-R Ön Panjur

1 nolu parça cupra r yazısıda dahil orjınal
1P0853651D 9B9 332.76 lira

yoksa sadece 6 nolu krom parça mı lazım

cupra leon.png
 
şuan aracımdaki panjur orjinal

takmak istediğim petek şeklinde olan krom amblemli ( resimini sadece saçma sapan sawaroski taşlı olanı buldum amblem krom olacak aynı standarttaki gibi sadece plastik kısım petek şeklinde)
 
yukarıdaki verdiğim parça kodu komple R kromda dahil olanıyla beraber petekli...son söz servisin.....
zaten düz olanı 224 lira :) büyük ihtimal almanya siparişli gibi görünüyor şans ...
 
İlginiz için çok teşekkür ederim haftaiçi servisin yolunu tutalım bakalım
çıkmacılara baksanız bulamazsınız.ıkıncı el grubumuzdan tedarik edersiniz dicem sabır ve şans işi.en temizi alın sıfır kız gibi ızgarayı bakın keyfinize.bazı servisler kafadan fiyat atıyorlar kulağıma bazı duyumlar alıyorum üstelik istanbul için.her servis yedek parça ve özellikle aksesuar fiyatlar birbirini tutmuyor onun için net rakamı söledim.aksi durum olursa ben yardımcı olurum başka servisten ...durumu bildirirsiniz
 
Cidden çok saolun genelde böyle parçaları bostancı - ümraniye sanayiden kovalarım fakat dediğiniz gibi bulamadım 0 parça alınacaksa da maslak doğuştan alıyorum , dönüş yaparım teşekkürler.
 
Geri
Üst Alt