Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cupra ön lip

burak34

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Kas 2012
Mesajlar
42
Yaş
38
Arkadaslar lipi dun seat erya servisten aldim 100 tl ye fiestam icin ama uydurmak icin cok ugrasmam gerekecek baskabiyerde fiesta icin bi lip buldum sans iste neyse isteyen olursa 80 tl ye satiyorum forumda sattigim icin fiyati 80tl yazdim sahibindende 100 tl den koyucam fiyati almak isteyen 0553 282 73 79 telefon numaram irtibata gecerse konusuruz.
 
Hayırlı Satışlar İhtiyacı Olan Arkadaşlar Vardı :eek:key:
 
Saolasin forumdan ihtiyaci olan bi arkadasa vermek isterim
 
hayırlı satışlar daha yeni özel mandallı lip yaptırdım
 
diğer konuyu kapatıyorum öyleyse hayırlı satışlar
 
mrb;
2011 leon aero ön tampona uyar mı bu lip?
 
Valla liple ugrasinca seat disinda araclarada uydugunu goreceksin nette bakarsan ben fiestaya takicaktim ama fiesta icin bi lip buldum ondan satiyorum daha dun aldim parcayi servisteki adam dun bitane citroene sattiklarini soyledi yani bu lipin en guzel yani her araca uydurulmasi normalde servis fiyati 100 tl ben forum uyelerinden birine satilirsa 80 e veriyorum posetinde daha yani
 
Hayırlı Satışlar
Fotoğraf paylaşabilirmisin Burak, arkadaşalar fikir sahibi olmuş olur, birde sanıyorum ibiza için ayrı leon için ayrı üretiliyor bu parçalar... En azından serviste öyle denmişti..
 
Zaten kargo dahil olmus oluyo 80tl ye lip 100tl serviste forum da 80 yazdim zaten sahibinden deki ilanimda 100tl fiyati :)
 
Geri
Üst Alt