Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

CUMHURİYET BAYRAMI TEBRİĞİ

İSPİRLİdadaş

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Nis 2014
Mesajlar
466
Tüm forumdaşların Cumhuriyet Bayramını tebrik ve Yüce Allahtan bu millete sıkıntı bela musibet göstermemesini temenni ederim.

Başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize ve ahirete intikal etmiş olan gazilerimize rahmet ve hayatta olan gazilerimize sağlık selamet niyaz ederim.

Bize bu aziz vatanı emanet bırakan o güzide insanlara ve hürriyetini, namusunu, onurunu çiğnetmeyen o mukaddes mücadelelerine layık olabilme gayretinde bulunmak ve bu minvalde nesiller - evlatlar yetiştirmek duasıyla...

Kimliğini ve aslını unutmazsa bu millete hiçbir hain emelli odakların Allahın izniyle zarar veremeyeceğine olan içten inancımla, herkese saygılar...
 
Bayramımız kutlu olsun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Cumhuriyet bayramımız Kutlu olsun,Türkiye Cumhuriyeti ilelebet hür yaşasın.
 
Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı bu Ülkeyi korumak bizim görevimizdir.

Cumhuriyet bayramınız kutu olsun :)
 
Cumhuriyet bayramımiz kutlu olsun...
 
Cumhuriyet bayramını kutlar hep birlikte nice kutlamalara

kurye ile elden teslime verildi
 
Geri
Üst Alt