Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cumartesi Trafiğe Kapalı Alanlar

ZGR

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
14,927
Yaş
32
Kültür Başkenti resmi açılışı için trafiğe kapanan yerler;

TAKSİM 16.00-22.30 arası, Taksim Meydanı ve bağlantı yollarında trafik akışı kontrollü sağlanacak ve zaman zaman yollar araç trafiğine kapatılacak.

BAĞCILAR 17.00-22.30 saatleri arasında şu yollar trafiğe kapalı: Ahmet Yesevi Cad., Esenler Caddesi’nden meydana giden yol, Bağcılar Meydanı’ndan Bakırköy’e dönen yol, Birlik Caddesi’nden meydana giden yol, Bakırköy Caddesi’nden Bağcılar’a gidiş.

KADIKÖY Gazanfer Özcan benzin istasyonundan itibaren otoparka doğru olan Albay Faik Sözener Caddesi kapalı.

PENDİK Yalova iskelesinin karşısındaki Güldeste Caddesi’nde araç geçişine izin verilmeyecek.



İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya şöyle denildi; "Fatih Ayasofya Meydanında düzenlenecek olan Mercan Dede konseri nedeniyle; Ayasofya Meydanı, Bağcılar'da düzenlenecek olan Zara konseri nedeniyle; İstanbul Caddesi, Birlik Caddesi, Bağcılar Caddesi, Hacı Ahmet Yesevi Caddesi, Beylikdüzü'nde düzenlenecek olan Nil Karaibrahimgil konseri nedeniyle; Cumhuriyet Caddesi ve Çamlık Caddesi, Kadıköy İskelesi İSPARK Otoparkında düzenlenecek olan Mor ve Ötesi konseri nedeniyle Albay Faik Sözener Caddesi, Pendik'te düzenlenecek Kıraç Konseri nedeniyle; Güldeste Caddesi, Taksim Meydanında düzenlenecek olan Tarkan konseri nedeniyle; Taksim Meydanı trafiğe kapatılacak. Tarlabaşı, Gümüşsuyu, Suraselviler ve Abdülhakhamit caddelerinden gelen araçlar sağa veya sola yönlendirilerek meydana çıkmaları önlenecek."
 
teşekkurler özgur yarın ısıme yarıcak bu
 
Saol kardeşim.Mecidiyeköy iyiki açık yarın sabahtan ordayım çünkü...
 
bende cmt gunlerı ıse gıdıyorum kadıkoy ısparka park edıyorum hep yarın zor olcak benım ıcın cok
 
yarın kalabalık alanlarda fazla bulunmamak lazım.ne olacağı belli olmaz karışık günlerdeyiz.

sağol Özgürcüm
 
bugün dışarı çıkılmaz. Mecbur kalmadıkca çıkmasın bence kimse
 
Geri
Üst Alt