Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cordobanın bazı sıkıntıları ?

akbaba

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Eki 2015
Mesajlar
6
Yaş
27
Merhaba, aracım 2005 1.4 TDI Stylance frene biraz sert basınca ve aracı ilk kaldırırken sol önden tak siye ses geliyor bunun nedeni nedir ? İkinci bir husus mazot ışığım yansın yanık şekilde 10 km civarı kullanayım musluk lambası yanıyor mazot alınca geri sönüyor ? Üçüncü bir husus sağ arka kapım bazen açılıyor bazen açılmıyor. Ayrıca arabayı kilitleyip indiğimde yada kapıları kilitlediğimde geri açılıyor kendi kendine ayrıca sağ arka kapıyı ve şöför kapısını açınca tavan lambaları yanmıyor diğer kapıları açınca yanıyor. Dördüncü husus kapıları kumandadan kilitleyince ve açınca dörtlülerim yanmıyor ve son olarak hız sabitlediğim zaman göstergede hiç bir uyarı lambası yanmıyor hani hız sabitleyici devrede lambası felan. Sıkıntılarım bunlardır biraz uzun olmuş olabilir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
 
Son düzenleme:
3. Husus; kapı kilit ve switchleri arızalarıdir bi elektrikciye baktirin.
4. Husus; kilit beyni ile dörtlü arasında bağlantı sıkıntısı olabilir elektrikciye baktirin.
5. Husus; öyle bir uyari mi varmış bendede yanmiyor

Gaza basmadan vitesde gönderildi.
 
1- alttaki lastik iki adet lastik burçlardan olabilir, baktırmakta fayda var
2- "musluk lambası" nedir anlamadım ama yakıt filtresi veya depo dibinde su olduğunda bir kısım dizel morlu araçta bahsettiğin şekilde bir ikaz ışığının yandığını hatırlıyorum baya eskiden.
3- kesinlikle kapı kilitlerine baktır hiç kilitlenmeyenin motoru bile yanık çıkabilir. benim başımdan geçti (bknz. cordoba kilit arızası)
4- Özkan Kardeşe katılıyorum
5- Özkan Kardeşe KESİNLİKLE katılıyorum


Allah kolaylıklar nasip etsin.
 
arkadaşım problem baya çok :) elektriksel donanımda sıkıntı var beyinle alakalı bir durum ....direk servis
 
Araçlarımızla alakalı ihmal ettiğimiz her türlü mide bulandıran sinek mahiyetindeki sorunlar çok kısa bir süre içerisinde ciddi mide bozukluklarına yol açabiliyor. Yani demem o ki ilk teşhisimizle birlikte muhakkak işin ehli bir ele teslim etmek çare aramak sıkıntıyla birlikte yürümemek lazım.
Ben geçen gün paylaşmıştım cam otomatiği sorunu olmuştu. Bir süre idare edeyim dedim. Bugün cam otomatiği kendisi irade kullanarak abuk sabukluklar yapmaya başladı. Yarın hiç ellemeden götüreceğim. Belki de bir kaç kat masraf çıkaracak şimdi
 
Geri
Üst Alt