Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

cordoba teyp özellikleri

ofb37

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Haz 2011
Mesajlar
997
arkadaşlar resimdeki 6 maddenin kısaca özelliklerini açıklayabilir misiniz.
 
1 ve 2 okuyamıyorum.
3- radyo tarama
4- okuyamıyorum ama sanki cd changer olan araçlarda cd ler arası geçişi sağlıyor sanırım.
5- RDS (radyo data sistem) demek. radyo istasyonundan radyo çalarımızın ekranına dijital olarak (şarkı adı, şarkıcı, istasyon adı, yayındaki DJ, hava durumu etc..) bilgilerin gelmesini sağlayan sistemdir.
6- FM-AM radyo kanalları arasında geçişi sağlar.
 
PTY ye basıp çekersen dinlediğin müziğe göre kayıtlı olan ekolayzırlardan birini seçebilirsin Rock -Classic - Soft vb. Eğer basılı tutarsan Menuye girersin.

TP (trafik programı) bazı kritik noktalara yerleştirilmiş radyo vericilerinden yapılan TP kodlu yayını alıp mevcut sesi kısarak sürücüye dinleten sistemdir.. Otobanda İzmitteki tünellerde bu tarz trafikle alakalı uyarı vs. içeren yayın vardı bi ara, eğer hala varsa TP tuşu basılıyken geçersen dinleyebilirsin..
 
Menu Kısımında scv denilen bir ozellik var normalde bu tuş hızına göre müzük sesini arttırıp azaltması gerekiyor ama benim radyomda off konumunda bile ses yükseliyor alçalıyor bilen varsa bu sesin hıza göre artıp azalmasını banada yardımcı olsun...
 
Band a basarsan AM ve FM arasında geçiş yapar. Yanlış hatırlamıyorsam 2 adet FM özelliği bulunmakta...
 
Geri
Üst Alt