Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cordoba otomatik kilitleme?

okuma35

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Ara 2014
Mesajlar
44
Yaş
42
iyi geceler arkadaşlar bir sey sormak istiyorum. cordobalarda anahtar içindeyken otomatik kilitleme yapıyormu ? mesela aractan indik anahtar kontakta kalırsa işleyiş nasıl oluyor ?
 
Konuyu Cordoba kısmına taşıdım kardeşim... Ben ne olur ne olmaz diyip hiçbir zaman anahtarı üzerinde bırakıp gitmiyorum kardeşim... Ama bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olcaklardır...
 
Alper abinin dediği gibi, bende hiç bir şekilde çalışırken ne olur ne olmaz diye anahtarı üzerinde bırakmıyorum. Benim bildiğim 20 km üzerine çıkınca araç otomatik kitliyor kapıları. Cordoba kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır muhakkak.
 
Cordobada böyle mi bilmiyorum ama benim bildiğim kadarıyla ilk çalıştırıp stop edince anahtarı cikartmayip kapıyı acarsaniz kilitleme yapmıyor fakat anahtarı soktuktan sonra calistirilmaz ise kilitleme yapıyor.
Benim başıma otoparkta geldi caddy aracimizla stop edip anahtarı çıkardım sonra yine taktım indim otoparkci yanına gidene kadar kilitledi yedek anahtar ile açmak zorunda kaldık
 
Geri
Üst Alt