Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cordoba 2006 kapı kilit sorunu...

orkun

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Kas 2009
Mesajlar
176
tekrardan selam arkadaşlar yine bi sorunla karşınızdayım. bugün arabamın bakımını yaptırdım aracı cihaza bağladılar ve ön tarafta km göstergesinin oradaki anahtar görüntüsünü felan kaybetti ve bişileri karıştırdı o orda daha sonra eve geldm kapıları kilitlicem anahtarla dışarıdan hiç bi hareket yok içerden kilitliyom düğmeden ve sadce 3 kapı kilitlenyo şöför kapısını anahtarı sokupta kilitlyorum yani kapı kilidi kumandadan hiç çalışmyor...:confused:
 
Orkun ne bahtsız adamsın sen yaa.

hiç sorma abi ya yemnle bıktırdı beni bu araba ya onu yaptıryom o çıkıyo nasıl yapıcam bu kapı muhabbetini bilmiyorum bizim burdada hırsızlar kol geziyo :) geçen akşam abimin arabayı patlattılar gerçi benmki apartmanın altında garajımda duruyoda orayada güvenemyom şu kapıyı bugün halletmem lazım:)
 
dönseydin tekrar servise Orkun.. :)
 
adaptasyon eksikliği yaşıyor senin anahtar kardaşım:)
 
dönseydin tekrar servise Orkun.. :)

abi arabayı aldım evin altına çektm işe geç kalıcaktım yoksa :) o yüzden dönmedm...yarın kısmet yarın götürcez...

---------- Post added at 18:47 ---------- Previous post was at 18:46 ----------

adaptasyon eksikliği yaşıyor senin anahtar kardaşım:)

kanka nasıl yapıcaz o zaman adaptasyon eksikliğini nasıl gidericez :):) kodlanmasımı gerek uzun sürmez umarım...
 
servise bir uğrayıver senin anahtar sustalı değilmiydi?
 
valla bilmiyorum ki bende hyundai accent vardı onunda arada olurdu 7-8 defa kontagı açıp kapatırdım düzelirdi sende bir dene derim ama işe yararmı bilmem
 
benm sadece kapıları kilitlemyo abi kumandadan ve anahtarı kapıya soktuğumdada ama kapıları kumandadan açıyo sadece kilitlemesi çalışmyo nedense.yarın bi baktırcam...
 
Geri
Üst Alt