Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

contisportcontact 3 ile contisportcontact5 aynı arabada olur mu?

siyanur86

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Şub 2013
Mesajlar
178
Yaş
37
arkadaşlar 5 ay önce arabama 2 adet continental contisportcontact 3 225x45x17 lastik aldım. şu an çoğu firma o lastik üretilmiyor elde yok diyorlar olanlarda fazla fiyat çekiyor son diye. Bunun yerine contisportcontact 5 bir çift daha alsam sıkıntı çıkar mı? Önleri contisportcontact 5 arkaları contisportcontact 3 yapmayı düşünüyorum. Acil yardım? Bu arada arabam leon sport up
 
Farklı yerlerde (ön-arka) kullanacağınızdan çok bi sorun çıkarmaz(hatta sorun çıkarır mı onu bile hayal edemiyorum). Hayır Allah korusun, takım lastiğiniz olsa biri yarılsa 4 ünü de mi değiştireceksiniz? Conti 5'leri öne takın gönül rahatlığıyla binin.
 
Teşekkür eder yukcell88 bazı kişiler yol tutuşu değişir diyor daa tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Teşekkür ederim Lejyoner alıyorum lastikleri o zaman. Sağolun

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Hiç bir sıkıntı olmaz kardeşim. Önemli olan doğru ölçüde olması önler ve arkalar bir olsun yeter ön takım arka takım gibi. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Benim gözümde dünyanın en iyi lastiğidir cs5 lastikler bende kullanıyorum.
 
MO Mercedes orijinal demektir,2012 yılında Mercedes ile continental arasında imzalanan anlaşma ile avrupada satışa sunulan tüm mercedeslerde agırlıklı bu marka kullanılıyor,ayrıca Mercedes in AMG spor serilerininde Yokohama Advan ile birlikte resmi lastik sponsorudur..
 
Geri
Üst Alt