Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Coming home/Leaving home/Follow me home sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AQuStiC

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ara 2009
Mesajlar
46
Yaş
40


*Otomobilinizin kapılarınızı uzaktan kumandayla kilitlediginizde veya kumandayla açtıgınızda sis farlarınızı yada normal farlarınızı 20 saniye yanık kalmasını sağlar
*Uzaktan kumandayla kapıları açtıgınızda aracın kontagını çevirdiginizde sistem o an 20 saniyeyi beklemeden sisleri veya farları söndürür.(Mercedes'teki gibi).Böylece marş esnasında xenonlar göz kırpmaz ve aküye yük binmez.Kontak açıkken kumandaya basılırsa farlar yanmaz.
*Hem + hem - tetiklemeyle çalışmaktadır.
*Kendinden rölelidir.Harici olarak röle,diyot vs takmaya gerek yoktur.
*Mikroişlemci kontrollüdür.
*Montajını herhangi bir oto elektrikçiye yaptırabilirsiniz.Devrenin yanında montaj şeması da gönderilecektir
*Sistemin tasarım ve yazılımı bana aittir.Işıkların yanık kalma süresi kişinin istegine göre degiştirebilirim.
Fiyat 65 TL(Kargo ücreti tarafıma aittir).
videosu : http://video.yahoo.com/watch/7377618/19293775
Mustafa Bağseven
0555 721 50 46
 
bana kapıyı kitlediğimde camları kaldırıcak olan sistem lazım normalde bunu anahtarı takıp yapabiliyorum... varmı acaba böyle bi sistem?
 
Bahsettiginiz özellik için piyasada hazır olarak satılan cam modüllerini satın almanızı tavsiye ederim.Kumandaya bastıgınızda 4 cam otomatik olarak kapanır.Takacak ustada çok önemli bu arada.
 
güzel bi cihaza benziyo hayırlı satışlar. arıza ışığı falan yakıyo mu peki denediniz mi makyajlı leonlarda
 
Üst model seatlarda henuz denemedim.
Örnegin 2010 ibizada sisler dönüş farı olarak yanıyor.Fakat sislere dönüş farı özelligini ilave eden seat üreticileri nasıl olduysa follow me home özelligini eklememişler.Serviste yazılımla bu özelligin yüklenebilecegini tahmin ediyorum.
Şayet yazılımla bu mümkün olmazsa o zaman ona göre yaptıgım sistemde sağ ve sis sol sis farı için 2 ayrı röle kullanmak gerekiyor.Arıza ışıgını yakcagını tahmin etmiyorum.Çünkü röle ekledigim için sisler tamamen ayrı bir devre ile çakışma olmadan yanıyor. Problem olursa zaten iade kabul ederim.
Aylar önce 2000 model Mercedes W210 kasa e200 kompressöre bu sistemi kurdugumuzda arıza ışıgı yanmamıştı.Fakat aracın bagaj kapagını açtıgımızda da sisler yanıyordu.Oto elektrikçilerin dedigine göre bagajı açında da kompressörden sürekli devreye elektrik geldigi için sisler yanıyordu.Mecburen sökmüştük.
Burda biraz daha modernize ettim.2006 honda'ya follow me home+BMW e90daki azalarak sönen kapı kolu aydınlatmasını yapıp tek devrede birleştirdim.Problem olmadı.
http://video.yahoo.com/watch/8636301/23342471
 
makyajlılarda denense iyi olurdu..ayrıca koskoca seat mühendislerinin(amaçları belli)yapmadığı bir sistemi sizin bireysel olarak yapmanızdan ötürü tebrik ederim...
 
güzel bir olay..follow me ismi de güzel..hayırlı satışlar
 
ya sunu bırı denesın makyajlıda ben hep ozenmısımdır kapıları acınca farlarım yansın dıye :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt