Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Coilover Problemi

mrtsnr

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Ocak 2010
Mesajlar
2,558
Yaş
33
Olay şöyle cereyan etti, kw v2 coilover almıştım 55mm ön amortisör neyse montajı için gittim arkaları taktık önler yerine oturmuyor. ön amortisör çapı bende 50mm'miş makyajsızlardaki gibi. Şaşırdım bu amortisör çapı makyajlı makyajsız diye mi gidiyor yoksa motor seçeneğine göre mi? Örneğin makyajsız kasa 1.4TSI'larda 55mm mi?

Şimdi de ellerinde olmadığı için 50mm'lik gelmesini beklicem. Çok canım sıkıldı ona
 
1.4 lerde 5,5 mm bende kullanıyorum sıkıntı yok ama 1.2 lerde 5 mm olmasıda ıhtımal keske bastan arastırsaydın :eek:key:
 
1p leon ıle golf v ın şasilerı aynı olmasına ragmen spor amortısorler cuk dıye uymuyordu golften cıkanlar olası degısıklıkler normal
 
leon 1p1 için coil alırken belirtmen gerekirdi
 
evet 50 ve 55 olabiliyo 50lik olunca araya yüzük koyuyolar ama 55i 50lik yere otuurtamıyolar tabi coilover gelince harika olacak takma kafana...:eek:key:
 
1.4 -1.2 motor farkı olunca amörtisör çapı değişiyomuş motor ağırlıkları farklı olduğu için.
bana serviste söylemişlerdi...
 
sıkma canını muratcım oda gelir gider takarsın rahat ol zaman çabuk geçiyo :eek:key:
 
evt o fark var malesef ibrahime de getirirken adam ısrarla ölçüm ölçün diyordu
 
Makyajlida 55 diye bildigim icin 55 istemistim. Arkalar cuk diye oturdu fakat onlerde sorun cikti. 1p1 dedim ve coil takan butun 1p1lerde 55 oldugu icin 55 istedim. Coil takacak 1.2 lere duyrulur 50mmlik olani alacaksiniz :) yarin gecicem karsiya gorusucem ft tuningle. Uyan varsa takilicak yoksa 2ay beklicem sanirim. Golf icin olan uyan varsa onlar takilicak. Sitesinde de 1.2 tsi ayrimi yoktu. Neyse hallederiz umarim yarin.
 
Geri
Üst Alt