Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Citroen DS Inside Concept !!!

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
Citroen-DS-Inside-Concept.JPG


2009_citroen_ds_inside_concept_3.jpg


citroen-ds-inside-2.jpg


CITROEN_DS_INSIDE_EK139.jpg


CITROEN_DS_INSIDE_EK29835.jpg


Fransız üretici Citroen, efsanevi DS modelinin adını kullanarak, yeni bir model serisi yaratmak üzere çalışmalarına hız verdi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Citroen’in “C” harfiyle başlayıp rakamlarla tamamladığı (C3, C4 gibi) ürün gamı devam edecek, bu gamın yanına, bir de “DS” önekiyle başlayıp yine rakamlarla tamamlanan (DS3 gibi) yeni bir aile daha yollara çıkacak. İşte bu yeni serinin ilk üyesi olarak 2010 yılında DS3 adıyla yollara çıkacak modelin konsept versiyonu olan DS Inside, iç mekan fotoğraflarıyla gündeme geldi.

DS Inside’ın iç mekanında ilk dikkat çeken konu, yenilikçi ve modern bir tasarımın yanı sıra farklı malzeme kullanımına da özen gösterilmiş olması. Malzeme ve işçilik kalitesine üst düzeyde önem verildiği belirtilen otomobil, İngiliz tasarımcı Mark Lloyd’un imzasını taşıyor. Fransızca okunuşuyla (“Dees” olarak okunuyor) “Tanrıça” (Déesse) anlamına gelen DS harfleri için İngilizce karşılık da bulunmuş: Şirket yetkilileri, bu iki harfi, sanki İngilizce “Different Spirit” (Farklı ruh) kelimelerinin baş harfleriymiş gibi de yorumluyorlar.
 
eski DS ile hiç bi ilgisi yok ne diye DS demişler ki.. :S
 
hiç sorma.. :) ama çok güzel yapmışlar biraz mini den esinlemişler !
 
aynen ilk goruste mini dedim :)
 
yeni Polo, Mini, Fabia, C5, Roomster karışımı bişi olmuş..
güzel fena değil de DS de değil yani.. :)
 
konsoldaki beyaz kısım fiat 500 den gibi geldi.
 
Geri
Üst Alt