Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

cifff :)

infazcı

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Tem 2013
Mesajlar
55
Yaş
34
bir kaç yerde duydum bugunde bı fromda okudum beyaz aracı cif (bildigımız mutfak cifi ) le yıkayanlar varmıs ilgimi cekdi sizinle paylaşmak ıstedım zararlımıdır yararlımıdır ha bu arada beyaz rengı acdıgı dahada beyazlattıgı sölenıyor
 
Valla kim yıkadıysa aracını helal olsun. Ben aracıma sürmem açıkçası zaten her şeyden çiziliyor birde bilerek kendim çizmeyeyim. Görmeden de inanmam açıkçası çizmediğine şahsen. Yapan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.
 
banada ınandırıcı gelmedımı ama olaya su acıdan bakdım set üstü ocaklar fırınlar en az haftada bır defa cifle yıkanıyor kı o kadar sert hamlelerle yıkanıyor cizik yok ben yıkayın dıye demedım bende cifle yıkamam kı cila attım ıkı üç ay hiç hiç yıkamam sadece bilgierınıze sıgındım
 
vay be iyi efsane olur bu valla :D cif allahtan vim toz dememişler :D
 
Forumdan cif ile yıkayan olması lazım. Daha önce mesajlarını okumuştum...
 
ula ne konu acdim bea stendap gibin maşallah :)
 
yıkanır yıkanmaz dıye bırsey yok ama o bulasık deterjanları konsantre ph acısından bıraz agır zamanla boyada matlasmaya neden olucaktır ;)
 
Geri
Üst Alt