Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Chip, arka tampon, arka spoiler, jant&lastik, alacağım tavsiyeleriniz?

Pazar günü Barbaros abi çalışmaz ama Serbay abi..
 
barbarosun yeri tam olarak nerede? saat kaça kadar çalışıyor?? birde tel. numarası varmı olmazsa başka bi gün geliriz artık :(
 
Yiğit pazar günü İstanbuldayım kesin olarak... Sen bi tel çakıverirmisin pazar günü için bi yakınım oraya gelicek diye felan seni tanıyordur belki yardımcı olur... Öğleden sonra orda olurum :( acaba ne der? sen görüştükten sonra bende alo yaparım da referansda tel ederse iyi olur diye düşünmüştüm
 
nooldu son durumlar?

jant lastik konusunda kullanma koşullarına yada beklentilerine göre seçmeni öneriyorum . yardımcı olacaksa benim düşüncem 225/45-17 lastikten yana . 215/45-17de olabilir ama yurdumuzun yol koşullarını göz önüne getirirsek biraz yanak ihtiyacı duyacaksın ve 18leri unut gitsin işlemvelliği çok etkiliyo bunun üstüne yakışı ve performansıda etkile... lastik olarak pirelli pzero yu tavsiye ederim . kendi imprezamada takmıştım şuan kuzeninkinede taktırdım 225/45-17 ve çok fark ediyo . rossoyu geç o paraya değmez bu güçteki bir araç için.!

sanırım 1.4TSI var sende dimi?
 
evet 1.4 tsi var. lastikleri aldım ebat olarak 215*45*18 aldım çokda memnunum. pirelli zero rosso.. 18 jant varolanları kullanmaya devam ediyorum şimdilik..
 
Serbay yazdıramadın mı hala? epi topu 1 saatini bile almıyor. değişimi hemen hissetmeye başlayacaksın emin ol.
 
şu beyin yazılımı ile ilgili bana bilgi verebilecek birisi varmı özelden?
 
kendi aracımızda tamamen elle müdale edilebilen bir beyin var şuan ve kendimiz programlayabiliyoruz . yok merak ettiğim konu şu ; tsi de nasıl müdale ediliyo yazılımda yane daha dorusu vw gurubunda hiç denemedim . bu işi yapan bildiğim superchips , abt ve revo tech var . başka neresi var tr de yada bireysel yapanlar gibi...? hangi marka yada bireysel kişi ne veriler alıyo/almış gibi sorular aklımda geçiyo . buarada konuyu saptadığım için özür... o yüzden özelden diye belirtmiştim.
 
Geri
Üst Alt