Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Chip 1.4 TSI 180 HP

Jerky

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Eyl 2009
Mesajlar
3,076
Yaş
41
Bişeyler ararken gözüme çarptı. Bu ay başında Revo Stage 1 yazılımını yayınlamış sitesinde. Değerler çok güzel. Hemen akabinde de stage 2 gelmiş. Stage 2 nin değerleri yok ama egzos desteği ile 240-250hp rahat olur sanıyorum.

Dsg ile alakalı bişey söylememişler. Dsg için yazılıma bile gerek duymadıklarına göre her türlü yürüyor demektir. Revosuz Cupra, boca kalmasın artık :)

Stage 1

http://www***.com/index.php?mod=show_news&id_nws=59

Stage 2

http://www.***.com/index.php?mod=show_news&id_nws=58
 
Cok iyi degerler..Bir de buradan bisey soylemek istiyorum..Revo Turkiye bayii olan Powershop gercekten tam bir durust esnaf..Hatta bu devirde kaldimi boyle insanlar diye dusunmeden edemiyorum..Aracima yazilim yeniletmek icin powershop ile gorustum fakat aracimda superchips oldugunu soyledim..Bana yeniden revo yaptirmamami zaten aralarinda hic fark olmadigini soyledi..Bosuna 1000lira vermenize gerek yok arada bir fark yok dedi..Gercekten kendilerine durust esnafliklari icin tesekkurler...
 
iyi güzelde testing videodaki araçta neyi göstermişlerki çok yavaş hızlanıyor araç
 
Bu değerler zaman zaman yanıltıcı olabilir. Revo dyno ölçümlerini 100 Oktan benzin ile yapıyor. Ayrıca iyi bir güç artışı göremedim ben dynoda stock hali 196hp çıkmış stage 1 de dynoda 228 hp çıkmış 32hp fark yazılım için ortalama bir değer.
 
bu kadar küçük bi fark için değmez diye düşünüyorum
 
Yaptıracagım en son sey yazılım aracmın uzun vadeli saglıgı ile asla oynamam...
 
artık biri yapsın Ibiza Cupra'sına yazılım yahu.. :D :D
teşekkürer Erhan'ım.. :)
 
Yazılım düzgün yapıldığı taktirde ömüründen o kadar çalmıyor aslında. Safa 400.000km binmiceksen problem yok :D:D

İstediğn kadar duzgun ve soft olsun uzun vadede sarf malzemelerini daha cabuk eskittiği kesin Helede surekli abanan bir kullanıcı varrsa bu kendini dha cabuk gosterir. 400.000 Km deilde en az 100 bin dusunuorum zaten 30 bine gelmek uzere 1 yıl olmadan... Ha birde garanti durumu var...
 
Geri
Üst Alt