Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

chevrolet cruise hakkında bilgi!!

Şeker Adam

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
4,434
arkadaşlar amcam yakın bı zmanda bu aracı almayı dusnuyor.ama arac cok yenı olmasına rahmen baya 2. elı var.bızde aracı begendık fakat acaba 2 el.satanların aractan bı sıkıntısı mı var merak ettıgımız ıcın bu konuyu actım.

yakında bu aracı bılenler veya kullanmıs olanlar aracın - yonlerını veya hoslarına gıtmeyen ozellılerını paylasırlarsa sevınırım.


not:lütfen konuya aracı bılen veya yakınlarından aldıkları bılgı ıle aydınlatıcaklar yorum yapsınlar.gereksız tartısmalara gıdıp konu dagılmasın.
 
benim tek bildiğim güvenlik konusunda opeli geçmiş olması.
Şekil itibariylede çok hoş bi araç, içide bi okadar güzel. Tavsiye ederim
 
forumlardan ve dergilerden okudğum kadarıyla gayet dolu bir araba. Fiyata göre çok donanımlı, konforlu sağlam bir araba. insanların tavsiye ettiği bir model yani. Olumsuz yanı motorunun kasaya küçük kalması. Alt devirlerde cansız bir motor ve biraz fazla yakıt tüketimi. Performans sorun değilse alınacak bir araba. Güzel seçim.
 
ogün bende şirkete LPG li iki adet otomatik cruise almayı düşündüm opiste pazarlık ettik 39.000 TL fiyat aldık test sürüşü yaptım ama ağır ve cansız geldi bana ayrıca ikinci elide muamma.. ben bu gün gidip peugeot aldım 3 lira fark var arada ve dizel..
 
cruze ...

---------- Post added at 22:02 ---------- Previous post was at 22:01 ----------

ogün bende şirkete LPG li iki adet otomatik cruise almayı düşündüm opiste pazarlık ettik 39.000 TL fiyat aldık test sürüşü yaptım ama ağır ve cansız geldi bana ayrıca ikinci elide muamma.. ben bu gün gidip peugeot aldım 3 lira fark var arada ve dizel..

peugeotun hangi modelini aldınız ?
 
ogünüm arabaları hemen piyasaya çıkar çıkmaz 2. elde görerek değerlendirme sonuçta mercedes bmw de yeni model çıkarır 1 hafta sonra sürüyle 2. el ilanları doludur her taraf

arabaya gelincede bir chevrolet kullanıcı olara aracı fiyatına göre çok beğendim, özellikleri opsiyonları aksesuarları tatmin edici, servis bakımınada gelince geçenlerde bildiğin gibi arabada bi sorun yaşadım servisin bu kadar ilgili olcağını tahmin etmiodum, sorunumu hemen çözdüler çok memnun bıraktılar beni
 
walla tam dolusu sunroof,otomatık,far sensorlusu yaksaık 39 falan tl
 
Geri
Üst Alt