Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ceza affı !!!!!

samiramist

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Eyl 2010
Mesajlar
747
Yaş
33
biraz önce abim aradı 120 tlye kadar olan cezaları dilekçe yazarak sildiriliyormuş!!!!
 
dilekçeyi kime yazıyoruz? dün 66lık bonusum oldu, işe yarayacaksa hemen halledelim:)
 
ben dun okumustum boyle bı haber fakat yarısı dıye gormustum yada baska bırseymıydı:confused:
 
bende bilmiyorum nereye yazıldıgını abimi arayıp sorarım ...ceza yemişmiyim diye nerden bakıyoruz ?
 
arkadaslar buna yenı cezalar dahıl degıl !!! eskı cezaları kapsıyor !!! bıldıgım kadarıyla yasa cıktıktan oncekıler yasada ekım ayından berı var olması lazım
 
TRAFİK CEZALARININ MAKBUZLARINI YIRTIN
Tasarıda 120 lira ve altındaki idari para cezalarının silinmesini öngören tarihin 31 Temmuz 2010′dan 31 Aralık 2010′a alınması, geçtiğimiz ağustos ayından, yani affın gündeme geldiği günden yıl sonuna kadar geçen 5 aylık sürede işlenen trafik cezası suçlarının da silinmesini sağladı. Buna göre yasak yere park ettiği, emniyet kemeri takmadığı, arabadan çöp attığı ya da seyir halindeyken cep telefonuyla konuştuğu için ceza yiyip de cezasını ödemeyenler bu cezalardan tamamen kurtuldu. 120 liranın üstündeki cezalar kapsam dışında kaldığı için aşırı hız ve kırmızı ışık ihlali yapanlar ise cezayı ödeyecek. Trafik dışında mahkemelerden gelen 120 TL’nin altındaki idari para cezaları da affa girdi


Kaynak: Trafik cezalarına süpriz af geldi! (2011) - Ekonomy.net
ekonomi haberleri
 
Yaklaşan seçimler öncesinde, hükümet elindeki kozları bir bir oynuyor. Bi sevindirici haber de son 5 ay içinde trafik cezası yiyen vatandaşlarımıza geliyor.
31 Temmuz 2010 ile 31 Aralık 2010 tarihleri arasında yemiş olduğunuz trafik cezaları affediliyor. Ancak şöyle bir şey var:
Eğer yediğiniz ceza 120 liranın altındaysa ceza makbuzlarınızı yırtın atın. 31 Temmuz 2010 ile 31 Aralık 2010 tarihileri arasındaki ceza makbuzlarınızdan bahsediyorum.
Kırmızı ışıkta geçtiyseniz, radara yakalandıysanız yine trafik cezanızı ödemek zorundasınız. Sizin cezalarınız affedilmedi.

Kaynak : http://www.nedirbilgi.com/17/2011-trafik-cezasi-affi-trafik-cezalari-affi-2011.html
 
Geri
Üst Alt