Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cep telefonundan pc kumandası

biLaL

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
1,579
Yaş
41
PC’nin beyin görevini üstlenen anakartlarınız artık cep telefonunuz ile bağlantı kuruyor ve uzaktan kumanda olarak kullanılmasına olanak veriyor.

Intel P67 çipsete sahip ASUS’un P67 serisi anakartlarında (P8P67, P8P67-PRO, P8P67-EVO Sabertooth 67, Maximus IV Extreme) yer alan bluetooth özelliği sayesinde Iphone’nin yanı sıra Windows Mobile 6.1, Symbian S60 3.1 ve Android 2.0 yazılımlı Smartphone’lar ile de uzaktan komut verebiliyorsunuz.

PC’yi açma, kapama, video oynatma, veri alışverişi gibi işlemleri uzaktan yapabiliyorsunuz.

Basit Bir Uygulama İle Telefonunuza yüklediğiniz basit ve yer kaplamayan bir uygulama ile bu oldukça basit bir durum haline geliyor.

ASUS’un Intel® P67 çipsete sahip “P67” serisi anakartları geçtiğimiz haftadan itibaren medya marketlerdeki yerini almaya başladı.
 
Cok guzel... Yillar sonra asusa gecis yaptim zaten...:)
 
iyide ben zaten yıllardır kullanıyorum bu özelliği
 
anakartın ve telin markası ney? bu arada bluetooth direk anakarta entegreli geliyor sanırım bu yeni chipsetle birlikte daha kapsamlı
 
neden bilmiyorum yıllar önce 56K döneminde PC'mi km'lerce uzaktan açabiliyodum..'net için olan hattı aradığımda PC'im direkt açılıyodu benim de işime geliyodu.. :D :D
 
Geri
Üst Alt