Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cep telefonu arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Byefsane

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
3,550
Yaş
32
Merhaba değerli scw üyeleri işletim sistemi windows mobile olan son 2-3 yılda cıkmıs güzel 0 yada 2, el temiz bir cep telefonu arıyorum sürekli internet amaclı kullancağım tavsiyeler deneyimler telefonunu satmak isteyen fikirlerinizi deneyimlerinizi belirtirseniz burada okumaktan zevk alacağımı bildirmek isterim...
-Wifi olmak zorunda ve nette video izleyebileceğim bir tlf arıyorum
 
Atilla kardeşim ben sana kullandığım telefonu tavsiye ederim.İphone 3gs ben çok memnunum hem wi-fi'si var hem çok rahat internetten video izleyebiliyosun.Biraz pahalı bir telefon :) ama şöyle söyliyim applicationları gerçekten fazla ve atv haber türk cnn v.s. tv kanalları app. store'da mevcur ben borsa için kullanıyorum ve gün geçtikçe application sayıları artmakta.web sitelerini istediğin gibi küçültüp büyültebiliyosun çok zevkli kullanım açısından da..
 
Almak zorunda kaldım böyle bi cihazı abi ama bu cihazdaki sistem 5.0 bana en düşük 6.1 lazımmıs öyle söylendi ama yinede cok cok teşekkür ederim düşünücem

Aklında bulunsun :) Bu arada bunlara 6.0 yada 6.1 yükleyenlerde var nette.

Bütçem uygun dersen HTC ürünleri tavsiye ederim.
 
Yorumlar için teşekkür ederim deneyimler önemli bekliyorum diğer scw üyelerini hadi bu kadarmıyız bi yardımcı olun kardesinize :)
 
Atilla kardeşim bende Samsung omnia i900 var 6-7 aylık garantili şuanda KVK bayisinde duruyor benim namına satacaklar. Windows mobile 6.1 sisteme sahip ve full özelliği vardır. wi-fi 3G vs full.. Fiyat olarak en son 700 TL istiyorum düşünürsen görüşürüz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt