Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cem Garipoğlu Yakalandı

medya en büyük malzeme kaynağını kaybetti baya bi üzülmüşlerdir....
 
bu aile bu herifi teslim ettiyse kendilerini çok iyi hazırlamışlardır.kısa yatar çıkar bu herif.inşallah gerçek hak adalet yerini bulur.
 
cinayet anında uyuşturucu kullanmıştım aklı başında değildi kıskanclıktan ne yaptığını bilemedi öldürdü diye bir doktor raporu cıkarılır ve fazla yatmadan cıkar. iceridede krallar gibi kalır. garipoğlu ailesi sonucta bu. ülkenin bir kac baronundan biride bunlar. ayrıca bizim bahcelievlerde yakalanmış :D okadarda yurtdışında demişlerdi.
 
cocuk subede olması ıcın 18 ini doldurmadan teslım oldu :)
 
munevverin ailesinin acisini kim dindirecek
 
bi dümenler döndü o geçen zamanda ama hadi bakalım..
 
bu şerefsiz eğer ki 18 yaşını doldurmuş olsaymış ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanacakken yaş haddinden dolayı 24 yıl olarak yargılanıp bunun 3/1 veya 3/2 'si ile bağlantılı bir ceza alacakmış...
 
Geri
Üst Alt