Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

CD-Rom Kendini geri çekiyor.

LeonStyle

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Eki 2012
Mesajlar
2,531
Yaş
24
Abilerim aranızda bilgisayarcı olan vardır elbette. şimdi oyun yüklüyorum pc ye cd yi takıyorum oyunu yükledim tam cd yi çıkardım elime alıcam cd rom kendisini geri kapatıyo cd sıkışıyo elimi kapacak diye sinirleniyorum az kaldı yumruğu atıcam bilgisayara, neden böyle yapıyor daha yeni bilgisayar bu ya. :(
 
DVD-ROM dur o yeniyse makina neyse onun önünde Sürgülü Kapağı iten başka bi kapak varsa ve baskı yapıyorsa CD rom Senin ittiğini düşünerek kapatıyordur eğer yoksa içeride sensör var cd kapağını biraz içeri ittiğinde kendini kapatmasına yarayan bu kapağı önde görüyordur ondan içeri çekiyordur kapağı tam açıldığına eminmisin engelleyen bişey varmı kapağın sona kadar çıkmasını hasanım?
 
Yok kapak tam acılıyor abi cd yi dikkatlice bırakıyorum tam bırakırken kendini geri çekiyo.
 
Geri
Üst Alt