Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Carpex Şampuan Aldım.

LeonStyle

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Eki 2012
Mesajlar
2,531
Yaş
24
Videodaki temizlemeyi görünce fena gaza geldim gittim oto şampuan ve yumuşacık bir sünger aldım daha alıcaklarımda vardı lastik parlatıcı fln ama bunlara pek güvenmiyorum lastik çatlatıyor diyolar bende kullanmayı bıraktım o ürünleri jant temizleyici alıcaktım pahalıydı fiyatı görünce hemen bosverdim. şimdi carpex in şampuanını aldım kokusu güzel portakal kokuyor mutfakta annemin kullandığı bulaşık sabunu gibi kokuyor, bu sabunun ıcınde hafif cilalı dedi . şimdi bulaşık sabunu kullansam boyaya zararlı ve kiri hiç çıkarmıyo bu hem kiri çıkartıyo hem zarar vermiyo hemde hafiften cilalı oluyo . tam cilalı yıkama şampuanı vardı fiyatı görünce elim titredi. abilerim bunu aldım ama kalitesi nasıldır bence iyi ama siz kullanıdınızmı nasıldır bi yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim.


IMG_0575.jpgIMG_0574.jpg


 

Ekli dosyalar

  • IMG_0575.jpg
    IMG_0575.jpg
    83.3 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_0574.jpg
    IMG_0574.jpg
    88.8 KB · Görüntüleme: 15
bencede araca onem verıyorsan sonax veya benım favorım meguairs
 
kardeş lastik parlatıcı çok kullandım ama hiç problem yaşamadım. eğer arabanı temizleyeceksen lastikleri parlatmayı unutma, bunun içinde parlatıcı lazım.
 
parlatıcı tamam şampuan da eh.. :eek:key:

Önce tamponu düzelttir sen babanın yakasına yapışta.. ;)
 
parlatıcı tamam şampuan da eh.. :eek:key:

Önce tamponu düzelttir sen babanın yakasına yapışta.. ;)

Abi hatırlatma ya gördükçe çok üzülüyorum oda işlerim var ayağına bahane yapıyo götürmüyo :) aslında arabayı bırakıp işe geçebilir bağcılar fatih arası ne ki metroyla geçersin . Kendiside sürekli arka tampona bakıyor ne zaman arabaya binicek olsa üzülüşünü görünce bende üzülüyorum ne zaman görse o eziği bi yüzü düşüyor. Yaptırırız hayırlısıyla.
 
Geri
Üst Alt