Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Carbon folyo?

((R))oyal Class

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Haz 2010
Mesajlar
212
Yaş
36
Arkadaslar aracıma carbon folyo yapmak ıstıyorum ama okadar tuhaf rakamlar gezıyorkı m2 sı 13 tldn 100 tl ye kadar degısıyor 3m ısıtoyorum arkadasım kaplıyacak tabelacı oda ıscılıgıne guvenıyorum ama onun toptancısında carbon folyo yokmus bu yuzden ben bulacagım aracında kullanan ve memun kalan varsa bılgı verırse (markası,kastlı mı yanı sıcagı vurunca esnıyormu,atma kavlama oldumu vs...) cok makbule gecer.
 
ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum.açıkçası 3m in folyosunu yaptırmayın derim çünkü malzeme çok kalın ve işçilik ne kadar iyi olursa olsun atma yapıyor..aynalar,yan direkler ve ön logo çerçevesini kaplattım ben.direkler hariç attı hep...bide 3m e benzeyen biraz daha parlak daha ucuz bir folyo var..o atma yapmıyor ancak sıcak hava tabancası da eritebiliyor..ufak özenle çok güzel olur
 
3M kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.Diğer folyolardaki yapışkan aracın yada kaplanan yere ya zarar veriyor yada söküldüğünde yapışkanlarını bırakabiliyor.3m e oranla işçiliği daha zordur ve ısı tabancasını çabuk yakıp işi mahvedebiliyor.Yalnız 3m uygulanırken zeminin temizliği ve sıcaklığı önemlidir!

xx
 
Bana sorarsan da aracın çok şık, zarafetini bozma
 
sponsorumuz gmg garage la bir görüş istersen
 
Carbon görünümlü folyoyu yapıştırırken işçilik çok önemli yoksa çizgiler kayıyor.
 
Geri
Üst Alt