Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Can Kurtbil'in Kare Kare Hayat Öyküsü..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Can Kurtbil 4.8.1972'de doğumu için hastaneye yetiştirilcekken Volkan Taksi'nin bi arabasında doğdu..ama olması gerektiğinden biraz daha minyon daha ufak bi bebekti..kuzenleri önce onu yemek istediler ama başaramadılar..
çünkü pişerken yumurta ve küf kokuyodu..


30206587.jpg



çöpe atmaya niyetlenseler de kıyamadılar..


13chinesetakeaway0bx.jpg



aradan bi kaç hafta geçtikten sonra etrafına bakınan Can Kurtbil çok şaşırmıştı..


65662174.jpg



şaşkınlığı üstünden attıktan sonra artık kendisini ve dünyayı keşfetme vaktiydi..
ancak dikkatini bişi çekmişti..daha doğrusu çekememişti çünkü dikkatini çekecek bişi yoktu kendisinde..bayaa bi aradı..


97220215.jpg



hormonlarının doğru çalışmadığını anlayan ailesi ona yol göstermeye çalıştı bi süre hayatından çok memnundu..


76938261.jpg



büyüdükçe cinsiyeti konusunda emin olamayan akrabaları onu sevdiler..
sürekli onu görmeye geldiler ama hep beraber yiyip içtikten sonra bulaşıklar hep ona kalıyodu küçük yaşta hayatı öğrenen Can Kurtbil aşağıda..


cancank.jpg



hayatın çemberinden yavaş yavaş geçen kahramanımızın hormonları zaten altüst olmuşken yavaş psikolojisi de bozulmaya başlamıştı..doktorlara götürülen Can Kurtbil yaşından beklenmeyecek hareketlerde bulunuyodu..
doktorlar karmaşık duygular yaşayan Can'ın aşağıdaki hallerini bi dışa vurum olarak açıkladılar ailesine..


31110977.jpg



kısa bi zaman sonra Can Kurtbil hayatındaki ilk arkadaşını edinmişti..
arkadaşının adı Volkan Tolkican'dı..ancak her nedense arkadaşını çok sevse de iğrenç tipi ve davranışları yüzünden yanında huzursuz olup ağlıyodu..durumu gören ailesi 2 arkadaşın ilişkisine son verdi..
sonradan öğrendikleriyle kadarıyla kömürlükte büyüyen Volkan Tolkican'ın bu hali tamamen hayat şartları yüzündendi..ama çevresince "sayko" bebek deniliyodu..


b369957komikbebeklerj.jpg



kendine gelmesi için ailesi ona banyo yaptırmaktan başka bi yol bulamamıştı..


komikbebek2g.jpg



kısa bi zaman sonra ilk adımlarını atan Can Kurtbil dışarda bi gün koşarken mahallesindeki çıplaklar onun inanılmaz derecede ilgisini çekti...


bebekciplakkomik.jpg



iyice sapıttığını düşünen ailesi hiç bi fedakarlıktan kaçınmayarak ona bi bilgisayar aldı sürekli bi bowling oyunu açıp sadece ekrana bakmayı seven Can Kurtbil'in bi fotosu aşağıda..


komikbebekler.jpg



hayatını 4 duvar arasında geçiren kahramanımızın hayat görüşü inanılmaz dar ve sığ bi hale geldi..iyice içine kapanmıştı..bunu cesurca ifade ediyodu..


normalkomikbebek10i.jpg



hayatının yaklaşık 12 senesi film edilemeyen Can Kurtbil'in çoçukluğu çok sıkıntılı geçti..gençlik yıllarında karşı cinse ilgi duymaan Can'ın en büyük şansı 3-4 yakın arkadaşı vardı..o da bunun mutluluğu içindeydi..


gayescinselhomoseksuelt.jpg



sonrasında arkadaşlarıyla arası bozulan Can Kurtbil kendini onlara artık kanıtlaması gerektiğine inanmaya başladı..günlerce hayatına yön vermek için
düşünürken "rock yıldızı" olmayı çok istedi ama kimsenin dikkatini bu tiple bile çekememişti..resmen yıkılmıştı..


388530596380969142c6.jpg



hayattan bi darbe alan Can'ın aklına inanılmaz bi fikir gelmişti..
küçüklüğünden beri sevdiği çıplaklık duygusunu bazı fikirleri aktarmak ve dikkat çekmek için kullanacaktı..cast ajanslarına başvuran Can biraz isim yapmalıydı..gelen teklifleri geri çeviren gözü yukarlardaki kahramanımız..sonunda amacına ulaştı ve onu "Gays of the World" dergisi ona bi sayfa ayırdı..


safass.jpg



sonunda amacına ulaşan Can ünlü olmuştu..
bu "çıplaklık" merakı kendisinden beklenmeyecek şekilde kitleleri peşinden sürükledi..ve o protestolarda bi ilki gerçekleştirerek çıplak eylem yaptı..
tarihe de adını bu konuda altın harflerle yazdırdı..fikir Can Kurtbil'e aitti..
bkz: Wikipedia..


177ad.jpg



onlarca protesto ve ünden sıkılan kahramanız tekrar PC başına geçti ve günlerce hareket etmeden "Barbie giydirme" oyununu oynuyodu..ancak genelde hareketsiz kalmasından ötürü 2 yıl sonra çok şişmanladı..ama hayatından memnundu..çünkü artık çıplak bi şekilde rahat rahat oturabiliyo hiç bi yeri gözükmüyodu..hayat felsefesi olan çıplaklık onun mutlu ama şişman bi şekilde yaşamasını sağladı..


nudefatguy.jpg



SON


Not:

  • hikayede adı geçen isimler tamamen raslantıdır..
  • ibret olması bakımından Türk ebeveynlere tavsiye edilir..
  • soğuk yemek yemek gaz yapar.. :) ;)
 
walla takdir ettim ne diyim..sıkılmadan bunla uğraşmiş adam tek tek fotoroman yaratmak için...kanka acilen bi iş falan bulman şart...bak ben de sıkılıyorum ama en azindan arabayi kurcaliyorum..milletin ve özellikle senin sorunlarina çareler buluyorum..ama sen boşluktan napicağini şaşirdin iyice..
 
walla takdir ettim ne diyim..sıkılmadan bunla uğraşmiş adam tek tek fotoroman yaratmak için...kanka acilen bi iş falan bulman şart...bak ben de sıkılıyorum ama en azindan arabayi kurcaliyorum..milletin ve özellikle senin sorunlarina çareler buluyorum..ama sen boşluktan napicağini şaşirdin iyice..

Volkan'ım art director olucam kısmet olursa mezun olduktan sonra..
bi yerde işim bu.. :) ;)
 
Yok şimdi valla laf yok Yiğit e kapağı koymuş ortaya :D :D
 
valla tebrıkler yawru ama keske bu kadar kasmasaydın ya ben sana gercek cocukluk fotolarımı gonderırdım:) cok uzun olmus olm guzel ama sıkıyo sonlara dogru ınsanlara soyle anlık eglenceler ver baslangıcın daha gzldi:)
 
oyy dedim ben bu atışma kızışır diye :D
 
çok uzun üşendim okumaya, bu kadar okusam okulum biterdi :D
 
valla tebrıkler yawru ama keske bu kadar kasmasaydın ya ben sana gercek cocukluk fotolarımı gonderırdım:) cok uzun olmus olm guzel ama sıkıyo sonlara dogru ınsanlara soyle anlık eglenceler ver baslangıcın daha gzldi:)

Can'ım bu gerçek bi hayat öyküsüymüş değiştirmem uygun olmazdı.. :D :D
 
Geri
Üst Alt