Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Canım sıkkın

isahin

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Tem 2010
Mesajlar
392
Canım çok sıkkın şu anda. Açtım bir şeyler içiyorum. Sizlerle paylaşmak istedim.
Çalan şarkı: zeki müren - kahır! mektubu
iyiki varsınız..
 
beraber içelim olmaz ki böyle :) takma kafana geçiyor hepsi .. kierkegard 'yaşam geriye doğru anlaşılır, ama ileri doğru yaşanmak zorundadır' demiş.
 
haydaaaaa ne oldu paşam aman araba kullanmada
 
alkolü bilerek aldım dışarı çıkmayım diye..
 
Dert edecek bir şey yok ibo, bir canımız var ki oda emanet. Dunya derdi dünyada kalır. Ben onca koşturmaya kavgaya kana savaşa tv de oynayan abuk subuk dizilere her seye inanılmaz duygular besler oldum. Cümbür cemaat koşuyoruz yolun sonu belli değil. Hedefim emekli olup inzivaya çekilmek üzerine. Radyasyondan kirden uzak, acelesi olmayan at veya katır sırtında bitirebilecegim köpeğimi seveceğim bir gelecek dusluyorum. Esimle yetişen domates hiyar fasulyelerin dibini capalamak eğilim kaynağı yanımdan çıkan dereden su icmek ve hayatımı orada tamamlamak istiyorum.
 
kahır mektubu full mu yoksa parça parça mı???*
 
Geri
Üst Alt