Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

camlar acıkken kapılardan gelen ses.

clascocuq

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Şub 2011
Mesajlar
476
Yaş
43
arkadaşlar özellikle bu yakın zamanda olmaya başladı cam acıkken kapıyı kapatığımda şıkırtı sesı gelıyo hepsın den deyıl ama rahatsız edıcı bir ses bunlara nerde baktırabılırım anadolu yakasında .bir kaç kişiye sordum cam fitileri kapının içindeki onları ayarları bozulmuştur dediler .yardımcı olursanız sevinirim.
 
alla alla bu bende aracı aldığımdan beri var..bende cam açık içinde sallanıyodur diye düşünüyodum
 
ben ilk ayna kapağından geliyor sanmıştım..camdan geliyormuş..şimdi gidicem kapılar sökülcek düzgün sıkmıycaklar bu sefer müzik dinlerken abuk subuk sesler gelicek..
 
ben ilk ayna kapağından geliyor sanmıştım..camdan geliyormuş..şimdi gidicem kapılar sökülcek düzgün sıkmıycaklar bu sefer müzik dinlerken abuk subuk sesler gelicek..
evet bende sırf bu yüzden baktırtmıyorum daha beter olur dıye.
 
sorarım gider ama dokundurur muyum orası meçhul..yada başında dururum yapılırken :D
 
Aynı sorun bende de vardı sag önkapı çamında . Panzotu söktüm ve cam kızagını ve dişlileri iyice yagladım hatta ne gördüysem içerde yagladım diyeyim :) ve ses gitti. Yalnız kapı panzotu çok zor sökülüyor, takılırken de ise daha zor ve uzun ugaraş istiyor benimgibi ilk defa sökecekler için. Sökümde cok dikkat edin takarken karşılamalarda sorunlar cıkarıyor zorluyor .
 
bu sorun bende de var doğrusu çoğu arabada var seat servisine bu durumu sordum tam açıkken yada tam kapalıyken yapmaz ama bu ikisinin arasındayken yapması normal kaldırma indirme mekanizması camı sımsıkı tutmadığı için arada boşluk oluyor cam sallanır ses yapar normaldir dediler
 
Geri
Üst Alt