Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cam Suyu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smz

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Nis 2011
Mesajlar
254
Yaş
38
Arkadaşlar aracın cam suyunu tamamlamak istiyorum. Bunu bildiğimiz ev camı temizlemek için kullandığımız ürünlerden tamamlasak nasıl olur? Bi sıkıntı olur mu?
 
Neden arabalar icin olan cam suyundan kullanmiyorsunuz? Net olarak bilmiyorum ama tahminen normal camsil zamanla boyaya zarar verebilir. Ayrica kisin donma yapabilir.
 
arabalar için özel olanlar var yolda giderken cama yapışan sineklerin özünü dahi çıkarıyor..onu koyup normal suyu ilave ediyorsun würth de var..4 lira olması lazım..olması diğer araç için olanlardan koyun..ev camında ne gibi solüsyon var bilmiyorum
 
Araç için özel sıvılar var ama ben çoğu zaman cam sil kullanıyorum.Yada sadece su.


xx
 
direkt camsil denilen sıvıları kullananlar duydum ama bence sadece araba için cam sularından kullanmakta fayda var..
 
ben permaclear diye bir ürün kullanıyorum pahalı ama güzel dediğine göre camda bir koruma tabakası vs oluşturuyormuş falan filan eskiden su gibi biterdi temizleme suyu şimdi 1-2 sefer temzilemek yetiyor.

içeriği belli olmayan ya da bu iş için tasarlanmamış ürünler temizleme işinin yapılamamasından ziyade cam silme ekipmanlarına zarar verebilir diye düşünüyorum bence alın bir konsantre auto kit kullanın fiyatlarıda makul
 
Arkadaşlar saolsun cevaplarınız için! Sadece merak etmiştim, kullanılabilir mi diye; fakat anlaşılan o ki tavsiye edilmiyor. Teşekkür ederim.
 
araç için olanlardan alıp suyla karıştırıyorum bende..kışın suyu biraz daha az koyuyorum..güzel temizliyor..

yalnız çok ucuzlardan almayınız..onlar boyaya zarar verebiliyormuş..alkol oranı çok olmamalıydı sanırım..
 
valla ben çeşme suyu koyup üzerine biraz pril sıkıyorum iyi geliyo guzelde temizliyo :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt