Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cam silecek hk.

jokerfb41

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Eyl 2013
Mesajlar
49
Yaş
42
Arkadaşlar, cam silecek değişimini yapmam gerekiyor. ses yapıyor, ayrıca kılcal izler oluyor. Servis takımına ön arka dahil 150 TL dedi. Siz nereyi önerirsiniz oradan alayım.
 
Arkadaşlar, cam silecek değişimini yapmam gerekiyor. ses yapıyor, ayrıca kılcal izler oluyor. Servis takımına ön arka dahil 150 TL dedi. Siz nereyi önerirsiniz oradan alayım.

bizim sileceklerin ikisi de uzun olduğu ve bağlantı aparatları simetrik olduğundan yan sanayisini bulmak çok zor, olduğunu da düşünmüyorum, hiç rastlamadım,

ben geçen sonbahar başında opelindi galiba iki takımı bozdurup uzun olanları (aynı zaten 600 mm mi ne) tanıdık olduğu için 20 tl ye almıştım. hadi 25-30 tl olsun şimdi.

iyi de siliyo, bi sıkıntı yok, orijinale 150 tl ye gerek yok, bağlantı aparatlarındaki simetri uyum problemi oluşturacak kadar sıkıntılı değil.

şimdiki sileceklerinizin bağlantı aparatları sağlamsa (benimkilerden biri kırıktı) bir önerim daha olabilir.

iki tane uzunundan silecek lastiği alıp şimdi deforme olanları söküp oraya takmanız, el beceriniz varsa uydurabilirsiniz.

benim elimde iki tane yedek lastik var, onları bunlar yıpranınca o şekilde yapacam.

burada olsanız hemen hallederdim ama, uzakmışız.

ya da buradan alıp kargolardım ama kargoyla yine 40-45 i bulur, zaten sanayiden de aynı fiyatlara halledersiniz.
 
orijinal almana gerek yok. aksesuarcılarda aynısını bulabilirsin
 
Aksesuarcıdan alacağımız lastikler, ilk donu gördükten sonra camlarda kalıcı çizikler oluşturur diye belki anlamsız bir korku var içimde.
 
bosch marka ve autokit üniversal cam silecekleri mevcut...aparatları kutuda var
 
Arkadaşlar bizim sileceklerin ölçülerini bilen varmı yani 60 cm mi alacaz ben dün autokit lerin sileceklerini gördüm aparatlarıda üztündeydi tanesi 13 tl ama kaç cm alacağımı bilenmedim
 
BOSCH twın blade kesın cozumdur sessızdır ıkısı 40 tl cıvarı ıdı bauhaustan almıstım
 
cm uzunluğu ne acaba burdaki bauhaus a bir bakmak lazım
 
Geri
Üst Alt