Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cam filmi hakkinda sorunum var

ONUR AKÇA

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Eyl 2012
Mesajlar
572
Yaş
33
Sevgili scw sakinleri abilerim kardeslerim.Gecen hafta biricik aracima akvaryum gibi gozukmesinden skldigim icin cam filmi cektirdim.2004 ten beridir ailecek kullandigimiz cogu aracimiza lumar,3m,ziebart gibi markalari saglam fiyatlara yaptirdik memnun kalmadikta diyemem.
Ama gel gelelim birkac kere polislerle girdimiz polemiklerden dolayi milyonlarca para verdigimiz filmleri sokturmek zorundada kalmistik.Oyuzden simdiki leonuma 100tl gibi ufak bir rakama cektirdim sokunce icim acimasin diye.
Sorunum ise arka camin birtanesinde birkac adet baloncuk var bezelye tanesi kadar.Ustaya sordugumda birkac haftaya kopuk izlerinin ve baloncuklarin gidecegini soledi.Sizce bu solenenler gercekmi?Aranizda bole bir tecrubesi olan varmi?
 
Onurcum senin folyocuda aynı şeyi söylemişti hatırladığım kadarıyla bu ağız bu işi yapanlarda vardır tekrar sökmek zor gelmiştir iki hafta sonra havalar soğuk ondan der yaza bişii kalmaz der yazında zaman aşımına uğrar anlıyacağın
 
Onurcum senin folyocuda aynı şeyi söylemişti hatırladığım kadarıyla bu ağız bu işi yapanlarda vardır tekrar sökmek zor gelmiştir iki hafta sonra havalar soğuk ondan der yaza bişii kalmaz der yazında zaman aşımına uğrar anlıyacağın
Ali abi folyodakiler harbiden gecmisti ama insallah bunlarda gecer ole cok kotude durmuyor sadece bir camda ama cok titizim ne yazikki halbuki arka cam banane diyip gecemiyorum:)
 
baloncukları ellme birkaç hafta ben llumar yaptırdım atc serisi onda da bazı yerlerde baloncuk vardı kuruyunca kayboldu
 
evet baloncuklar geçer. Tabi görmeden geçer demek yanlış ama şöyle söyleyebilirim "işlem yapıldıktan hemen sonra bütün camlarda toplam 100 tane baloncuk varsa onların 97'si geçer". Diğerlerinin içinde nokta kadar pislik veya toz kalmıştır onlar geçmez ama zaten görmezsin onları bi süre sonra, o kadar da inceleme :)

Ellemenin sakıncası şu. Fazla güçle veya uygun olmayan cisimlerle baloncukları yoketmeye çalışırsan filmi deforme edebilir ya da çizebilirsin yok yere. Doğru olan önce yeteri kadar beklemek. Soğuk havalarda hele ki araç dışarıda yatıyorsa bu süre uzayabilir.
 
Geçen Hafta Lumar Yaptırdım Bende Kesinlikle arabanla 150 tl lik eksik gez ama sağlam yaptır cam filmini söktürürlerse söktürsünler daha önce bende aynı şekilde 100 TL ye yaptırmıştım aracıma ilk aldığımda küçük köyde merdiven altı biyerde 1.5 sen zor gezdim aynı şey başıma gelmişti adam baloncuklar geçer şöle olur böle olur diyodu evet çoğu geçmiş ama bi baktım bir ikisinde nokta kadar toz var neyse onu söktürüp 3m yaptırdım onda da aynı şekilde eski cam filminin lekesi kalmıştı adam beni göndermeye çalışıyor malum bizim camlar zor oluyor ya.. Dedim yok vermem paranı sök bu camı tekrar yap ben arabama titizim.. Suratını ekşite ekşite söktü yaptı tekrar on numara olmuştu.. Daha Geçen Hafta Lumar Cam Filmi Taktırdım Araca senden 130 lira daha fazla vererek Ön camda tam senin dediğin gibi bi potluk oldu ben söylemeden adamlar söküp tekrar yaptılar.. Adamlarl ne bi yer söktüler kapılarda nede benim istemediğim bi görüntü var hatta bu kadar iddalı olacağını bilsem daha 2 numara değil üç numara yaptırır ön camada muhakkak taktırırdım..

Baloncuklar Zamanla Gider Ama toz kaldıysa onlar kaybolmaz Onurum @ONUR AKÇA .. Yalnız Sana tavsiyem şudur.. Zaten öğrencisin böyle işlemler için, üstüne biraz daha ekleyip sağlam bir işçilik yaptır arabanda zira bizim gibi arabasını gözünden sakınan adamlar sonra çok kafa yoruyor bu işlere genede filmli halinin on numara olduğuna eminim iyi günlerde kullan:eek:key:
 
Oluşan hava kabarcığı zamana bağlı olarak yok olmaz...Yapman gereken, toplu iğne ile delerek ve ısıtma işlemi uygulayarak yok etmek...
 
Zamanla geçiyor ama çok büyük baloncuk varsa avuç içi kadar misal birşey diyemem al fön makinasını uzaktan tut geçmesi lazım ama çok kafaya takılacak birşey değil kanımca düzelicek zamanla bende de ufak tefek olmuştu ilk başlarda geçti sonra yaz olmasının faydaları tabi kışın biraz daha uzun sürebilir :eek:key:
 
bence baloncuklarla sakın oynama sonra iz kalır baktın olmuyor bide oynarsın sonrada gidersin yaptığın yere yapan lavuk ta g. atar sen bunu ellemişin diye sonra öle kalır bence dokunma
 
Geri
Üst Alt