Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cam filmi hakkında soru işaretleri. Ön cama film yaptırmak mantıklı mı?

nerepla

Kayıtlı Üye
Katılım
22 Ocak 2011
Mesajlar
7
Yaş
41
Merhaba arkadaşlar;
2011 Leon'uma cam filmi yaptırmayı düşünüyorum. İstanbul Beylikdüzü'nde Cam Filmi-Boya koruma-Döşeme koruma-Motor koruma ve Yağmur suyu itme hizmetlerini içeren bir paketi kampanyalı 400 TL'ye buldum.
Uygulatmaya karar verdim. Ancak kafama bir soru takıldı. Satıcı arkadaş cam filminin ön cam hariç diğer 5 cama uygulanacağını, (2 numara olacak) ön cama ise uygulanmayacağını söyledi. Sebebi ise polislerin sorun yaratmasıymış.
Şimdi diğer camlar siyah, ön cam şeffaf garip bir görünüm olacak gibi. Daha hafif bir film yapamaz mısınız dediğimde, istersen onu da 2 numara yaparız ama her türlü sorun yaşarsın cevabını aldım.
Size sorum ön camı 0.5 yada 1 numara filmle kaplatsam polislerden yana sıkıntı yaşar mıyım? İçerden dışarıyı görüşümde hissedilir bir azalma olur mu? Film yaptıran herkes ön cam hariç mi yaptırıyor?

Bir diğer sorum da egsozla ilgili. Aracın stok egzosu çok kötü görünüyor. Doğuş Oto'daki egsozlar genelde 200 TL civarı. Performans katkısı olmayan bir parçaya o kadar vermek istemiyorum. Bildiğiniz alternatif güzel marka-modeller var mı daha uygun fiyatlı?

Teşekkürler şimdiden.
Saygılarımla...
 
Görüşte sıkıntı olabiliyo tabiki ve sürekli polis stresiyle gezmek sıkıntı yaratıyo
 
polis filme her türlü karışıyor önü arkası fark etmiyor..egzoz sesi istiyorsan muhtelif egzozlar mevcut..ama konu görüntü ise..egzoz ucu taktırabilirsin serviste 40 lira dışarda daha ucuz da olabilir..böylece göründüyü halletmiş olursun
 
işin açıkcası polsile sürekli sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum o yüzde pek tavsiye etmem ayrıca gece çok karanlık olan yollarda ciddi anlamda sıkıntı yaşıyorsun benim daha önceki aracımda vardı ve gerçekten zifiri karanlık bir orman yoluna flan girsen çok zorlanıyorsun kafan dalgın olur bir şey olur allah korusun sıkıntı yaşarsın polis ten önce bence önce kendin için çektirmeni tavsiye etmiyorum tabi bu benim fikrim karar genede senindir.
 
benim golfte vardı şöyle düşün sürekli güneş gözlüğü ile geziyorsun. gece gündüz güzel havada kötü havada tercih senin :)
 
şeffat ta olsa mutlaka yaptır başıma gelen 1 kazadan kulağıma küpe oldu
 
Arkadaşlar yanıtlar için teşekkürler.
Güneş gözlüğü olayı çok iyiymiş. :) Hadi ön cama yaptırmadık, ön yan camlarda film olacak. Sağa sola bakarken yine görüş kaybı olacak yani.
Düşündürücü. :confused:
 
eğer aracın garantisi devam ediyosa garanti dışına çıkartıyolar aracını esenyurtt doğuşta sormuştum filmler için ön cama yapmıyoruz zaten garanti dışı kalıyo demişlerdi ama ne alaka ben anlamadım :)
 
ön camda olsa da olmasa da sıkıntı yaratabiliyo çevirmelerde vs..
hafif koyuluktaki filmlerle sıkıntı yaratmaması daha olası tabii..
 
eğer aracın garantisi devam ediyosa garanti dışına çıkartıyolar aracını esenyurtt doğuşta sormuştum filmler için ön cama yapmıyoruz zaten garanti dışı kalıyo demişlerdi ama ne alaka ben anlamadım :)

Aşmışlar kendilerini artık ne oluyormuş ön cama film çekince turbo mu bozuluyormuş
 
Geri
Üst Alt