Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cam Filmi Cezası..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
bugün öğleden sonra caddede filmden ceza yiyerek sonunda ben de kervana katılmış oldum.. :S :S
daha geçen hafta 5-6 ekip arabası alkol kontrolü yapıp filmlere bişi dememesine rağmen bugün seyir halinde çevrildim ve bu sefer yemedi..durduk yere iş çıkmış oldu artık..

yarın sabah cezayı yatırıp, filmleri söktürcem ve her türlü işlemi yarın halletmek istiyorum sonrasında haftaiçi vaktim olmayacak çünkü ama bi kaç sorum var..

1. Kurtköy'deki istasyona gitmeyi düşünüyorum sıra bekleyecek miyim ve komple muayene falan olmayacak dimi arabam..
2. muayene işleminden sonra polisin söylediğine göre herhangi bi trafik şubeden aracı temize çıkartabiliyomuşum doğru mudur..
3. cezayı ödeyip, filmleri söktürsem ve muayeneye gitmesem sonrasında ne gibi sıkıntılar olabilir..
4. filmlerin sökülmesi muayene vs. "her şeyi hallettikten sonra" tekrar film çektirsem ve tekrar yakalansam süreç sadece başa döner dimi aracın bağlanması gibi bişi olmaz herhalde. ??

teşekkür ederim..

:)
 
bana sekız ay once ceza yazmıslardı cezayı yatırdım fılmlerı sokturmedım muayeneye gıtmedım daha sonra muayene zamanı geldıgınde gıdıp muayeneye gırdım ve gectım sadece cam fılmı var dıye yazıyordu baskada bır sorun cıkmadı gereksız yere yazan o polıslerıde buradan butun ıyı dıleklerımı sunuyorum:)
 
kaç numara film vardı ceza kaç tl kestiler
 
Yiğit çarşamba günü bende cam filminden ceza yemiştim. Finallerin bitimini kutladık taksimde sonrasında çevirmeye girdim 41 promil alkolle ehliyet elimde kaldı :) polis uyuz oldu sonra cam filminden ceza yazdı. Keşke sadece filmden ceza yazsa bide emniyet kemerinden ceza yazdı 35 puanım gitti totalde.. :mad: ve benim emniyet kemerim takılıydı.. O zaman sorduğumda cevap vermedi diğer ceza neden dediğimde. Eve gidince madde numarasından anladım.
 
peki ben şimdi naapıyım filmleri söktürmeyip sadece cezayı yatırır ve tekrar çevrilirsem arabam bağlanmaz mı. ??

:)
 
trafikdee kırmızı yeşil affetmiyorumm : P şu anada kadarda hiç ceza qelmedi işin ilqinç kısmı :D ama bi tek uyduğum kural emiyet kemeri takma : ) taktımı takıyolarr valla promil olarak 35 promile düşmedimi alkol senin camlar kaç numara murat
 
Yigit gecmis olsun kardesim..ne yapacaksin bu boyle iste.....
 
filmin numarası farketmiyo.. 140TL para cezası. 20 ceza puanı kesiliyor.

nasıl farketmio 1 numara takan adamla 4-5 numara takan adam arasında fark olması qerekio 1 numaralı adama ceza kesilip 5 numaralı adama ceza kesilmiosa ben bunda art niyet ararım normal koşullarda 3 numaraya kadar yasal olduğunu biliorum ben
 
Geri
Üst Alt