Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

cam filmi - araca özel perde (bod)

coccinea

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Eyl 2011
Mesajlar
238
Yaş
40
arkadaşlar en son cumartesi günü polisle problem yaşayınca, daha önce de ceza yediğimden dolayı, ziebart ta çekilmiş olan filmlerimi söktürmek zorunda kaldım.

şimdi cıscıbıl bir aracım oldu, güneşten inanılmaz rahatsız oluyorum. önce renkli cam takayım dedim ama polisler buna da sorun çıkarır mı bilmiyorum

sonra bod perde takayım dedim, cordobaya göre yok. aydındaki firma bir gün bir cordoba gelirse size haber veririz dedi.

1 ay sonra falan uzuun bi yol yapacağım ailemle. acaba camları nasıl karartabiiliriz.. aydında oturan cordoba kullanıcısı var mı ki?
 
Benim bir önceki aracım Cordoba için kullanmıştım. Gayet de güzel kapatıyordu.
 
Yasin bey ben bod ile görüştüm ama daha önce hiç cordoba gelmemiş dolayısıyla ellerinde kalıp yok. siz nereden temin etmiştiniz?
 
siz kalıp çıkartın gönderin ona göre yapsınlar en kolayı bence
 
mantıklı Yekta abi son çare. ama kalıbı düzgün çıkaramazsam ortaya komedi bir şey çıkar muhtemelen :)
 
kırtasiyeden mukavvayı al camları aç dıştan çiz kes ufak ufak alıştır bire bir aynısını çıkartırsın zor olmaz
 
kırtasiyeden mukavvayı al camları aç dıştan çiz kes ufak ufak alıştır bire bir aynısını çıkartırsın zor olmaz

bazen düşünüyorum kestirmeden gidip senin arabayı mı alsam diyorum, sonra kendimi dizginliyorum yekta abi :D
 
Benim dediğim kalıplı olarak değil, daha önce çok araştırdım ancak bende bulamamıştım. Kalıp yok, bu arabalarda talep yok vs. banada söylediler, ilk yapılış içinde fiyatı normalde biraz daha fazla söylediler. Bende yapıştırma olanlardan almıştım hepsiburada'dan, gayet de güzel kapatmıştı.
 
dizginleme bazı şeyleri bastırma gel vereyim arabayı

abi sorma ya kız istemeye gidicem taa trabzona yok tektaşı yok bilmem nesi tam niyetleniyodum şöyle 1.2 bir leona dizginledim kendimi ciddi şekilde :)

benzinli leon alacakken her gün 60km yapıyorum diye dizel cordoba almıştım, hala leon gördüğümde iç çekerek bakarım, 1,6 buldu mu yolda geçerim hatta falan :D
 
Geri
Üst Alt