Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cadde Hikayeleri

yayınlanmazsa herkesin lehine olcak..
dizide modifiyeli araçlari ve sahiplerini sadece apaçilik yapan el freni çeken,kokain eroin kullanip caddelerde yarişan,her gün farklı kadınlarla birlikte olan bir tarzda gösteriyorlar..
filmde oynayan araçların youtube da videolari mevcut..
cadde takımı caddeye indi vs. tarzinda bir videoda minibüs caddesinde el freni çekerek dolaşiyorlar..hatta bir tanesi bir arabaya tıklatıyor...

ayriyeten filmin ilk teaserindaki hatalar;

replikler aşırı komik..1.6megane coupe için dikkat et tehlikeli makine,fazla yan verme diyor usta....1.si aracın çıkabileceği hız ne ,2.si araç arkadan itiş mi ki yan verebiliyor?
seviyorum be caddeyi,önce hızla basıyosun basınca da hava basıyosun,hava basinca da bulutların üstüne çıkıyosun..bu nasıl bi replik,kim hangi kafayla oturup yazmış bunu?..evet basınca hava bastiğini sanan pek çok şahin reno9 ve bilimum çakal tuning araçlar geliyor akşamları caddeye malesef..egzosları abuk bağırttırıp milletin anasına bacısına laf atıp eğleniyorlar...malesef bu film sayesinde bunlara da prim verilmiş olacak.

kaldırıma karşı drag başlatıyorlar,ayriyeten kaldırımı da geçtim tam karşılarında bir de araç var...0-20 metre drag yapip arabaya önce kim girecek yarışı yapıyorlar heralde. (s virajini bilenler anlayacaktır kaldırımın karşısında olduğunu)
sütyen yere atılarak caddede ne zaman drag başlatılmış?

1 araç kaza yapıyor,bir sonraki sahnede yerde üstünde gazete kağidi örtülü olan karakterde ve etrafinda 1 gram kan yok,arkada araci da kazara gözüküyor ve kamyona çarpmış gösterilen araç sapasağlam..

bu prodüksiyonla sınıfta kalırlar.dileğim bu yönde...
bu film bu şekilde yayınlanıp ses getirirse yarın öbür gün hepimizin araçları abuk subuk nedenlerle bağlanacak demedi demeyin.
 
arkadaşım cooperini bu filme kiraladı,çekimlerine gitmiştim gerçekten çok ozenti bi film.Volkanın anlattığı sahneler aynı dediği gibi izlerken baya gülmüştüm :D çekimler rezalet...
 
bunlardan ziyade verdikleri mesaja dikkat
volkan sana katılıyorum
 
abi çekimler cidden kötü volkan'a katılıyorum kolpa bir gilme benziyor ama filmde verilen mesaj gayet anlamlı bence..
 
Kesınlıkle yayınlanmamalı,bu ıse para emek harcayan ınsanlar bunlar degıller.Amac bu hobıyı boyle sacmalıklarla cekıcı gstermek mı yoksa ıyıce ınsanların tepkısıne mı yol acmak mı ?
 
iğrenç bir film kım ne derse desin.yayınlanmamalı böyle bir şey.
 
Geri
Üst Alt