Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

buzdolabı

YEKTA

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Kas 2010
Mesajlar
6,728
Yaş
49
malum piknik sezonu yaklaşıyor mutlaka forumumuzda da benim gibi araç buzdolabına ihtiyacı olacak arkadaşlar vardır bu konuda üye arkadaşlardan tavsiyeler istiyorum.isteyecekler :)
 
Black & Decker.. :eek:key:
çoğu otomobil için olan buzdolapları genelde soğuk konulan bişileri aşağı yukarı aynı soğuklukta tutabiliyo bi süre ama B&D'ın soğutabilen hatta dondurabilenleri olması lazım şuanda örnek olarak Lincoln Navigator'ın soğutucu gözü gibi.. :)
 
indel B tek geçerim. tırlarda şöförlerin en gözde dolabı. kaynar koyduğunuz şeyi buz halde çıkarabilme ihtimaliniz var. kompressorlu sistemdir. aracın akusu ile dost bir dolaptır. 7/24 takılı dursa bile akunun zayıfladığını anladığı anda araca marş yapacağı kadar enerjıyı bırakıp kendini korumaya alıyor. fiyatı 200€ bu yaz aracıma bir tane almayı duşunuyorum.
 
Rakipsiz WAECO :)
Muhtemelen istediğinizin çok üzerinde bir tavsiye olacak ama araçta derin dondurucu veya gerçekten istediği soğuklukta dolap arayanlar kesinlikle WAECO almaları gerekiyor :)
Biz eski aracımızda kullanıyorduk, -18 derecelere kadar düşebiliyor :D Kompressörlü soğutucu... fiyatları oldukça yüksek 1000tl den flan başlıyor, biz 1500tl civarına almıştık ama kesinlikle deyiyor..
Buradan bakabilirsiniz.. Yazın vazgeçilmez..
http://www.aracbuzdolabi.com/
 
Kompresörlü olmayan, yani piyasadaki %99 unu tavsiye etmem, aküde, şarj sisteminde kalıcı zarar verebilirler. Buz kalıbı+büyük boy termos oldukça iş görür.
 
aman diyeyim araca 1000 tlye buzdolabı alacağıma evime yenisini alırım daha iyi :D
 
kimseden tık yok piknikleri bakkala çok yakın bir yerde yaparız bizde soğuk bişi lazım oldukca 2 dakikada alıp geliveriririz :)
 
Geri
Üst Alt