Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Button zafer hasretini sona erdirmekte kararlı

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Jenson Button, şampiyonluk mücadelesinde mutlu sonu görmek için puan finiş peşinde olmadığını belirterek, zafer hasretini dindirerek yeniden podyumun tepesine çıkmaya odaklandığını söyledi.

Türkiye GP'deki galibiyetinin ardından geçen beş yarışta sadece 11 puan toplayabilen İngiliz pilot, şampiyonadaki rakiplerini liderlikten uzak tutmak için gerekli hızı bulamıyor.

Takvimin geri kalan yarışları için olumlu bir bakış açısına sahip olan Button, bununla birlikte, şampiyon olabilmek için sadece puan almanın yeterli olmayacağını, yarış kazanması gerektiğini ifade etti.

Button, "Yeniden rekabetçi olmamız lazım. Bundan sonra ihtiyacım olan tek şey dördüncü veya beşinci olmak ancak, istediğim şey bu değil, yarış kazanmak istiyorum" dedi.

İngiliz pilot, "Sadece şampiyonluğu düşünmen lazım diyebilirsiniz, ancak ben yarışlar kazanmak istiyorum. O yüzden buradayım. Önlerde mücadele etmeyi seviyorum. O yüzden agresif olacağım" diye konuştu.

Button'ın takım arkadaşı Rubens Barrichello ile arasındaki puan farkı 16. Red Bull Racing'deki rakibi Sebastian Vettel ile ise bu fark 19.

TurkiyeF1.com
 
Alonsonun 2006 hali gibi 6 yarışı kazanıp sonra duraklamıştı ve 25 puan geriden gelen Schumi onu yakalamıştı ta ki son yarışta motor patlatana kadar..
 
Kaan abi lütfen bana Schumi'nin şansı konusunda hiç bişi söyleme..
çok hızlı bi pilottu hakkını hiç bi zaman yemem ama şamp.lıklarının en 2 az ikisinde sadece pistte dolanması yetmişti..motor patlatma olayında ise en büyük darbeyi Hakkinen yedi '01'de..adam yıkıldı resmen o yüzden..F1'den ayrıldı adam sessizce sırf o sezon yüzünden..
 
schumi kendini hiç kasmıyodu zaten:)
 
Geri
Üst Alt