Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bursa'da Chip Tuning Yada Barbaros abi'ye nasıl ulaşırız.

stranqer

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Şub 2012
Mesajlar
23
Yaş
42
Merhaba, herkese iyi akşamlar. 2006 1.4 TDI İbiza Stylance' ıma chip tuning yaptırmak istiyorum. Forumu oku oku herkes barbaros abi diyor :) barbaros abimize nasıl ulaşırız. Bursa'dan basıp gaza gideceğiz bu gidişle yanına. Yardımcı olursanız süper olur :)
 
maslak sanayide oldugunu bılıyorum dukkanının

ayrıca megachips de dizelde iyidir :)
 
Bilgim biraz az ondan bilen birilerine danışmak lazım :) Megachips te olur biraz kalkışı toparlasam fena olmaz. Onu nerede yaptırabilirim veya fikir alabilirim.
 
facebooktan ulaşabilirsiniz megachips mehmet gazihan yazarsanız hemen çıkar :)
 
otosansitte erse oto ya gidebilirsin kestelden sabri verdi isminizi de bu konularda sana yardımcı olurlar erdinç veya ferdi ile görüşebilirsin

otosansit - Google Haritalar

e2 sokak
 
PS Chiptuning(Barbaros) öneririm. Ankara'da da bayisi var. Bilmiyorum hangisi size daha uygun. 1.4 TDI yaptıranlardan memnuniyetsiz biri duymadım daha :)
 
Bursada bayisi yok bildiğim kadarıyla.İstanbulda dükkanı Eyüpte ayrıca maslakta değil
 
Teşekkürler hepinize. Megachips ile görüştüm. Ama aklımda hep barbaros abi den bahsedildiği için o kaldı sanırım :). Bursa daki Mekana selamın ile bir uğrayacağım Sabri eyvallah :)
 
Geri
Üst Alt