Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugun İtibariyle Bende Gaza Geldim

guvenc41

Kayıtlı Üye
Katılım
22 Eki 2011
Mesajlar
97
Yaş
43
Bakalım birde biz deneyelim LPG sistemi dedik Gölcük Özcan Atiker bayisinde LPG Safefast Sıralı Otogaz Sistemleri - SAFEFAST 4 SİLİNDİR SÜPER OBDII sistemi taktırdım. İlk izlenimlerim depo 91.07 tl ye doluyor 2,42 den aldım. Araçta performans ve çekiçten düşer diye beklıyordum aksine Benzinde araca yüklenemıyordum cok yakmasın dıye şimdilik gaza daha rahat basa biliyorum performansta bir kayıp hissetmedim. Bakalım zamanla nekadar yakacağınıda paylasırım.
 
Bu da ilklerden oldu galiba hayırlı uğurlu olsun, sonraki izlenimlerini paylaşırsan sevindirici olur zira 1.4 motora benzin fiyatları yüzünden yaklaşamayan çok insan var :eek:key:
 
hayırlısı olsun.bende yeni taktırdım 15 gun oluyor bende çok memnunum.gaza basmaya korkar olmuştum.yakıt degerlerını paylaşırsan iyi olur.bende depoyu fulledim bakalım ne kadar gıdecek bende yazarım herkes için fikir olmuş olur :eek:key:
 
Ben biraz önce depoyu fulledim.

Full petrolden aldım 2,338krş lt fiyatından.

303 km yol yapmıştım 74,25 tl ödedim. km 245 krş yakmış şehir içi.

Bu rakama düşürmek için gerktiğinde boşta gittim. rampa aşşağı yollarda arcı cut-off da bıraktım. :) Havalar ısınsın bu rakam iyice düşecek.
 
Geri
Üst Alt