Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugatti Veyron u Bile Fena Harcadı...

Nissanın kaputunun altında ne var çok merak ettim:D
 
Nissanın kaputunun altında ne var çok merak ettim:D
abi şuan piyasanın en güçlüsü GT-R daha ne videoları var makinanın.ama bende senın gıbı merak edıyorum ne var acaba kaputun diye.altında yavru yavru beygirler olmasın :D
 
Veyron geçen gt-r 35 e şaşırmamak lazım.900 bg lere ulaşan gt-r lar mevcut.Hatta şuan dünyanın en hızlı gt-r ı Türkiyede.Techturkey üyelerinden birinin.960bg gibi bir güce sahip.Dbn ile ölçüm yapılmış 100-200 değeri var.Çoğu kişinin çorba kaşığını ağzına götürmesi ile aynı süreye sahip bir araba :)
 
Evet bu videoyu izledikten sonra gtr ı az biraz araştırırken techturkey formundakinide gördüm adam var olan güce yetinmeyip üstüne hks kit ekletmiş.Bide geçenlerde bi tv progmanında supercar diye bahsediyodu gtr için ama bu kadarda süper olduğunu bilmiyodum :)
 
Geri
Üst Alt