Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugünde alamadım :/

sermet34

Kayıtlı Üye
Katılım
16 May 2013
Mesajlar
118
Yaş
38
Arakdaşlar kafayı yemek üzereyim :)
Kendi aracımı sattım fakat bir türlü aradığım leona ulaşamıyorum.. Beklemektende sıkıldım :)

Geçen gün 2 tane araç buldum sırayla gittim görüşmeye.. Birisi 1.2 TSI diğer 1.4 Tsı (araçlar 2011)

1.2 Tsı de ufak bir çizikten dolayı arkan camurlukta boya var (tramerı 600 tl )
Bırde arka benzın kapagının yanına çarpan sözde futbol topu hatırası var.. :)
araçta onun dısında görüntü olarak pek bir sıkıntı yok 18 jant falan hepsı yerınde..
Fakat sözde bu arkadaş aracının teklemesınden dolayı servise goturmus ve servıs fabrıka cıkısından kaynaklı turbo kelebegınde bir catlak var demıs ve aracın motorunu rektefıye edıp turbosunu kelebegını falan fılan 6mılyara dod'da degıstırmısler.. Böyle bir olay gectı dıye arabanın basından hevesim kacıverdi.. Fiyatı 35.000 Tl di.

2. Araç bir galeride 1.4TSI (sunroof + 18 inc a5 jantı ) dıkkatımı ceken ozellıklerıydı.
aracın tramer kaydı ( ZIFFIR)
kalktım üşenmedim büyükçekmeceden zeytınburnuna gıttım..
Bir parça boyası var arabanın dedı arkadas..
Basladım arabayı ıncelemeye ; Güzelim 18 a5 jantların içine etmiş kullanan arkadas sözde kaldırıma sürtmüş :) Nasıl bir kaldırımsa heralde sokagı alt ust etmıstır o surtme esnasında bizim arkadas..

Arabanın sag ayna camı catlak ve sag aya dısı cızılmıs.. işin enteresanı da sag jantı kaldırıma surtmus ve sag taraftan tek parca boyalı bu arac.. Buyuk bı olasılıkla kaldırım diye bahsettıgı şey benım bilmediğim bi araç markasıdır... Fakat butun bunlara ragmen tramerde bırsey olmaması mıdemi bulandırdı.. Madem boyan var sokaktaki nalburdan boyamı alıp boyadı bu adam dedım.. 2 yıllık arac en azından garantıden boyanır bır sey yapılır.. ama ne kayıtlarda ne de baska bır yerde var.. Bu begendıgım aractanda vazgectım..

sattıgım 1.6 16v 2003 signo mu ozlmeye basladım :( Ben temız 1.4 TSI bulamayacakmıyım vuruksuz carıksız arkadaslar napacam ben yav..
 
hayırlısı olsun kardeş, umarım bulursun gönlüne göre güzel bir araç. ama alacağım diye diretip yanılma, geç olsun ama temiz olsun.
 
Benimde ikinci elde en sevmedigim şeyler alırsın bir dert almazsın bir dert adamın kafasını kurcalıyor acaba benden önceki aracı nasıl kullandı bilmedigim söylemedigi vuruk motor arızası vb bitmez kolay gelsin ben bundan sebep 3 aracım oldu değiştirdigim 2 tanesi sıfır biri ikinci el oda babamım şirket arabasıydı sıfırdan beri kullanmış olması gerçekte zor is Allah'dan sabır dilerim inşallah biran önce aradıgın araca kavuşursun ama sahibinden de düzgün araçlar çıkacaktır sanırsam
 
bu arabalar turbo beslemelı oldugu ıcın kullanırken dıkkat gerektıren araclar.. calıstırmadan veya ıstıp etmeden 30 40 sanıye bekletıp kapatmalısın kontagı yada hareket etmelısın yerınden.. etmezzsen tubo yaglamayı saglık yapmıyor ve basına dert acıyor.. bu sekılde duzgun kullanılmıs kazasız bır arac bulsam atlıyacam hemen ama, kımse araba kullanmayı bılmıyorkı.. uyuz oldum davar gıbı kullanmıslar guzelım arabaları.. insan acır bıraz yaa bı dunya para verılıyor bunlara.. Heralde hazıranı bekleyecegım hem vergıden yırtarım :)) Aracına ve kendıne guvenen bırı varsa ırtıbata gecebılr benımle..
 
bu arabalar turbo beslemelı oldugu ıcın kullanırken dıkkat gerektıren araclar.. calıstırmadan veya ıstıp etmeden 30 40 sanıye bekletıp kapatmalısın kontagı yada hareket etmelısın yerınden.. etmezzsen tubo yaglamayı saglık yapmıyor ve basına dert acıyor.. bu sekılde duzgun kullanılmıs kazasız bır arac bulsam atlıyacam hemen ama, kımse araba kullanmayı bılmıyorkı.. uyuz oldum davar gıbı kullanmıslar guzelım arabaları.. insan acır bıraz yaa bı dunya para verılıyor bunlara.. Heralde hazıranı bekleyecegım hem vergıden yırtarım :)) Aracına ve kendıne guvenen bırı varsa ırtıbata gecebılr benımle..
vallah okadar dert yandın ki nerdeyse benimaracı al diyecem ama kısmet bu işler
 
:) Cıldırcam :) Arabamıda alt komsuma sattım nispet yapar gibi kapılarını acıp kapatıyor camdan görmemiş herif.. :(( Pöff yaa.. Bir tane daha var fiyatı cok uygun geldı aracta sadece arka tamponda boyamalar var.. birde kusun biri aracın üstüne sıçmış.. yıkamacıda o pisliği yumusatmada tazikli suyu vurunca aramanın tavanından parmak ucu kadar obya kalkmıs.. birde arabada yarım sayfa tramer var ( 300 500 300 500 ) diye :) acami heralde sahibi.. 32.000 fiyat verdi ama ne sanruuf var ne jant :D napsam bilemedim ya..
 
Bu işler kısmet işidir. Öyle hemen alel aceleye getirip bir araca bağlama sakın kendini. Önce alacağın aracın kimlere hitap ettiğini düşün (genç kesim elbette). Haliyle kullanım şekli de ona göre olacaktır.

Bir kere o ilk bahsettiğin araç tamamen tırt. Yok top değmiş, yok kramponumun çivisi takılmış, yok turbonun borusu üfürmüş, rektefiye oluvermiş miş miş.... vs. Turbo arıza veren araç zaten hor kullanılmıştır, baştan belli etmiş kendini. Bir de rektefiye. Salla....

İkinci aracın da ilkinden kalır yanı yok belli. 2011 model aracın üstünde gram çizik olsun içim gider benim, gider bir şekilde serviste yaptırırım. Değil ki bu aracın camı çatlak, aynayı dahi boyatmamış anladğım kadarıyla. Jantlar ki arabayı gösteren en önemli malzemeler onları da hor kullanmış. Onu da elemen gayet mantıklı olmuş.

Kimse yanlış anlamasın ama arabasını afedersin eşek gibi kullanan adamdan nefret ederim. Bunu da belirtmiş olayım. Tamam sonuçta bir ulaşım aracı ama satarken de böyle ezilip büzülerek ya da tam tersi pişkin pişkin konuşuyorlar ya tav oluyorum. Bir tanesi de çıkıp demiyor "kardeş ben arabama bakmadım, eşek gibi bindim"


Niyeti bozuk olan kişi bile tramerde o hasarı göstermeden aracı satabilir. Bunlara da dikkat et.
ve sana tavsiyem özellikle modifiyeli, bızıklanmış, kurcalanmış araçlardan uzak dur. Hele ki 1.4 TSI istiyorsan kesinlikle ama kesinlikle en az 3 yere göster. Yok chipmiş, yok yazılımmış vs ile arabanın 1 senede canına okuyup elden çıkarmaya mecbur kalanlar bile var.
 
ya 35 bınlıra var :)) ben seattan varmı gecsem her kes dert yanıyor.. arabasından memnun olanda satmıyor.. e bende 100 bıne gelmıs bı arabaya 35 mılyar vermem :) ınsallah temız gercekten ıhtıyacı oldugu ıcın satan bırıne denk gelırım.... surası sorunlu buradna ses gelıyor zart zurt bır suru ısyan eden var forumlarda :) golf mu alsam gıdıp S40 mı alsam :) ne yapacagım kafayı yedım.. :D gidip doğan alacam sınırden sımdı.. :D arabas
 
Geri
Üst Alt