Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Doğuş Oto Adına Anket Yapan Firmadan Aradılar VE ......

bluetouch

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Mar 2011
Mesajlar
468
Telefonda açtım ağzımı yumdum gözümü...Aracımı yenibosna Seat Altur'a götürmüştüm memnuniyet anketi için aramışlardı.Servisten genel olarak memnun olduğumu fakat bakım ve özellikle aksesuarların aşırı pahalı olamasından dolayı yaptıramadığımız yönünde şikayetimi ilettim.Bir tamponun 2bin tl bir kol dayamanın 600 tl bir marşpiyelin boya montaj bin tl olmasını şikayet ettim ve bu konu için bir çözüm üretilmesi gerektiğini dile getirdim.Ayrıca bu konuda yapılabilecek herhangi bir iyileştirme olup olmayacağını tarafıma telefonla bildirilmesini talep ettim...Sizce olumlu bir gelişme olabilme ihtimali yüzde kaç :) beni aradıklarında olumsuz bir cevaba nasıl bir tepki vermeliyim?
 
Aynen çok güzel konulara değinmişsin ama onlarca kişi bu konuyu ele almalı...
 
Ceyhun iyi demişsin En azından Doğrular kayıt Altında Artık..
Ama Arayacaklarını sanmam hatta bu şikayetlerini Onların bilmediklerini de Zannetmem :eek:key:
 
bence olasılık sıfır hepimiz radıgın da bunları söylememiz lazımaslın da ama ben başımdan savmak için he tamam güzel diyorum vallah
 
Arkadaşlar konuşmalar kaydediliyor ve ben kendi adıma değilde seatclubworld forumu adına yüzlerce kişi adına konuşuyorum dedim.Hatta ben teklif etmeden size telefonla dönülmesini istermisiniz dediler.Bence bu konu üstüne düşebiliriz.Gelen cevaba göre doğuş otoya toplu bir mail atarsak olumlu sonuçlar alabiliriz gibime geliyor...Ne dersiniz?
 
Fıyat konusunda bi indirime gidiceklerini sanmıyorum.. Zaten 2 veya 3 yıl servise götürmek zorundasın.. Bi nevi tekel gibi :D
 
Geri
Üst Alt