Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Cenaze nedeni ile trafik bilgisi.

biLaL

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
1,579
Yaş
41
Necmettin Erbakan'ın cenaze töreni nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapalı olacak. İşte o yollar ve alternatif güzergahları...

Cenaze töreni nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Fatih Camii'ndeki cenaze töreni nedeniyle 10. Yıl Caddesi, Fevzi Paşa Caddesi, Macar Kardeşler Caddesi, Halıcılar Caddesi ve Vatan Caddesi ile bu yollara çıkan diğer cadde ve sokaklar, saat 07.00'den itibaren kapatılacak.

Sürücüler tören bitene kadar trafiğe kapatılacak yollara alternatif olarak Sahil Yolu, Kennedy Caddesi, Galata Köprüsü, Karaköy, Dolmabahçe, Barbaros Bulvarı, D-100 Kuzey ve Güney Yol, Sahil Balat Caddesi, Atatürk Bulvarı, Unkapanı Köprüsü, Tarlabaşı, Millet Caddesi, Hal ve Haliç yolu ve TEM Otoyolu'nu kullanabilecek.
 
yaa sabahtan beri bizim evin oradan polis arabaları geçip duruyor sabah sabah açmışlar sirenleri bu ne dedim ya meğer cenaze içinmiş
 
Hay onların kapadıkları yollara be,kendı mılletı dertlı yapan devletımız cok yasa
 
Geri
Üst Alt