Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı..

Çöllü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
11 Nis 2011
Mesajlar
4,794
Yaş
39
Bugün; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı; Hani şu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dershane denilen açmaza sürülüp arkasından kapısı sürgülenen, Hani en çok yaptığı spor her gün binlerce soru çözmek olan, Hiç birinin kitap okumaya, fikir yürütmeye, kafa çalıştırmaya, kültürden nasibini almaya vakti kalmayan Gençlerin Bayramı..
Kutlu Olsun!
Bir Öğretmen Olarak Bunları Söylemekten Esef duyduğumu da Eklemek İsterim...
 
acı ama gerçek..durum vahim ve hiç umut yok..Allah yardımıcımız olsun
 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı herkese kutlu olsun..:eek:
Yaşanan her acıya ve zorluklara inat sevinçlerimizle ve bizi biz yapan değerlerle ayakta durmalıyız ;)
 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı herkese kutlu olsun..
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak, milletimizin umutlarının canlanmasına ve bağımsızlık mücadelesinin başlamasına vesile olmuş; bir ulusun kaderini değiştirmiştir. Tarihimizde önemli bir yeri bulunan bu tarihi gün; hafızalarımızı canlı tutmakta ve Ulu Önder'i kalplerimizde yaşatmaktadır. Atatürk'ün felsefesini ve ülkemizi, bulunduğu noktadan daha ileriye taşıyacak olanlarsa gençlerimizdir. Ulu Önder, "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur" diyerek, özellikle gençlerimizin spor yaparak kazanabileceklerine işaret etmiştir.
Milletimize bu eşsiz vatanı bırakan Atatürk başta olmak üzere bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz tüm kahramanlarımızı rahmet, saygı ve şükranla anıyor; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarım...
 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı herkese kutlu olsun.
 
geç oldu ama herkesin 19 mayıs Atatürki anma gençlik ve spor yapramını kutlarım [MENTION=19934]Çöllü[/MENTION] bütün söylediklerine katılıyorum
 
Geri
Üst Alt