Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu yakıt değerleri normalmi??

majestic_81

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
10
Yaş
42
seat toledo 1.6 16v signo techno plus 2004 model aracım var yani 10 gün oldu alalı:) aldığım gün sıfırladım km yi 25lt benzin aldım yaklaşık 180 km yaptım bugün ibre sıfıra dayandı benzin pahalı biliyorum ama bu yakıt değerleri normal mi araçta bi problem mi var acaba?? Paylaş:
 
öyle anlayamazsın abi tüketimi ya bir depo fulleyim tamamını bitirip tekrar fullersin yada depoyu fulleyim 100-200 km sonra aynı pompadan tekrar fullersin ozamanda belli olur
 
ben şehir içinde 100km 9-11 litre arası yakıyor.Eğer daha sert kullanırsam değerler artış gösteriyor. Tolede güzel hoş ama yakıttı seven bir arac :D:D
 
1.6 ların yakıtlarını duydukça zamanında iiki 1.8 almışız diyorum
 
değil benzinli ama 1.6 lardan az yakıyor (benzinde)
 
7.2gibi bir ortalama çıkıyo sanırım bence 1.6için normal bi değer...
 
Forumda tüketim konuları açılıyo hep ama dikkatimi çeken şöyle bişey var.
Şu kadar litre ile şu kadar yol yapıyorum, normal mi diye sormak yeterince açıklayıcı değil. Sonuç olarak aracı nasıl, nerede kullandığınızı bilmeden tüketim hakkında fikir söylemek yanlış olur.
Motor ısınmadan, kısa mesafe mi, dur kalk mı, uzun yol mu, basarak mı basmadan mı ortalama şekilde mi vs. vs. nasıl kullandığınız hakkında daha detaylı bilgi verirseniz daha faydalı bilgiler alabilirsiniz :)
 
Geri
Üst Alt