Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

bu yıkama makınası ve setı nasıl acaba

Mehmet Abi önerdiyse vardır Bi bildiği :eek:key:
 
abi aslında para biriktirip alsam yaz ayında tüm arabaları yıkarım yanıma 2 tanede cocuk alırım sade dış yıkama 5 tl diyede pankart yaptımmı on numara olur yaz ayında araba yıkar yıkar parayı indiririz. elimdende çok iyi iş geliyor kendi arabamıda temizlerim yıkamacıya veriyorum jantı pislik içinde bırakıyo güya temizliyorlar.
 
burak daha uygun fiyatlılar var diye biliyorum ama markaya göre değişiyordur illaki araştırmakta fayda var
 
bi ara bim'de 110 tlye satılıyordu diye hatırlıyorum, şu anda da tekzen veya baumax gibi yapı marketlerde bu fiyatın yarısına bulabilirsin dostum. bu makianalarda önemli olan şey kaç bar olduğu, ona dikkat et dostum ;
 
Abim ben yeni aldım 2 ay once henuz 3 kere calıstırdım. parlatıcı köpük yeri ayrı ve 120 bar basınclı ( cok iyi ) istersen sana satabilirim uygun bir fiyata.. Düsünürsen yazısalım.
 
Geri
Üst Alt